Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muriqi Tomane Mevlud Ali Yavuz
Banega Mensah Belhanda Fernando Donk
Feghouli Trezeguet Babel Jimmy
Şener Linnes Nagatamo Suleyman
Muslera Altay Batuhan

rize başkanı bein habere bağlandı şimdi resmi teklif yok sözlü teklifler var ama istediğimiz seviyede değil dedi ama vedat in büyük takımlarda oynama isteği var biz de sıkıntı çıkarmayız falan dedi yol yaptı kısacası

Bu nasıl oluyor şimdi 12 + 2 sınırı var zaten , sayılar değişebilir sadece.

bu kuralın çıkışından beri farklı milli takım seçenler yabancı sayılıyor ama kural değişir de yabancı sayısı daralırsa türk oyuncu havuzu yetersiz olduğu için farklı milli takım seçenlerin durumu da güncellenebilir. kesin değil ama yüksek bir ihtimal bence.

Bu nasıl oluyor şimdi 12 + 2 sınırı var zaten , sayılar değişebilir sadece.

Sayilardan bagimsiz sistem milli takimlara göre ayarlanmis durumda

Yani söyle acayim konuyu,eren derdiyok’un Turk pasaportu var ama yeni yabanci kuralindan önce isvicre milli takimini sectigi icin bildigim kadariyla yerli sayiliyordu

Vedat muriq’in de Turk pasaportu var ama yeni yabanci kuralindan sonra Kosova milli takimini tercih ettigi icin yabanci sayiliyor

Simdi yabanci siniri gelecek olursa,eskiden de oldugu gibi oynadigi milli takima degil pasaporta bakilacak,bu yuzden yerli sayilacak muriq

Vedat ta jimmy gibi kuraldan önce başka milli takımı seçse şuan yeriydi, kazanılmış hakkı yok malesef

1-2 Milyona geliyorsa gelsin 1 sene kontratı kalmış herife 4-5 bayılmaya lüzum yok.

Bir de yedek forvet hem de yabancı.

Ben beğenmiyorum demedim, daha as forvetimiz falan belli değilken yedeğine para harcamak saçma diyorum.

sent via GSC

Yok ya bence Rize para ödemeli bize mantığa bak sonradan sallamak için pay bırakıyor çakal

Gelirse,sağlam oynarsa gelmesin demedim diye ortalıkta hava basacak tabi :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Sınır gelirse Muriç alınması gereken bir oyuncu tabi 3-4 milyon bonservisi geçmemek şartıyla. İzlediğim maçlarda aklını kullanan bir futbolcuya benziyordu. 2. forvet olarak gayet doğru isim olur. Basında çıkan yerli isimler doğru ise gayet iyi bir transfer planlaması var gibi gözüküyor.

etebo banega fernando nasıl olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt