Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru - Feghouli - Olsen muazzam bir yapılanma olur yalnız. Onyekuru yerine Bruma da olur ama süratli , dikine seri giden bir isim şart.

Ukrayna u20de sergiy buletsa ve vladyslav supriaha diye iki cocuk var, buletsa cok iyi 10 numara digeri de gelecek vaat eden bi forvet iyi para verip almisti kiev shevchenko regeni gibi, bunlari gecen sene miydi ne bi turnuvada fark etmistim devam ediyorlar yine,öyle yazayim dedim :D

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekvador’un gençleri yetenekli. Aynı zamanda fizik olarakta müthişler. 16 numara ön libero. İsmi Quintero. Müthiş enerjik.

Sezonun golleri gelmiş sıcak sıcak...

İzleyince dikkatimi çekti Fernando Onyekuru'ya yapmış tüm asistlerini

Ulan benim baktığım bütün sayfalar da neden bir kız çıkıyor. Genç kız fantezi kurbanı oluyordu filan. Yada hristiyanlıkla alakalı çıkıyor. Yanlış yere de yazıyorum ama.

Fegh gitmez, takimda kalmak istiyor, bizde bonuslarla ve primlerle birlikte 5 milyona yakin para kazaniyor, araplara 1-2m fazla kazanmak icin niye gitsin? Daha 29 yasinda, Istanbul gibi bir sehirde yasiyor, CL de oynuyor

Giderse Belhanda gider, ocakta gitmek istiyordu ama Terim izin vermedi, yine sampiyon oldugumuz icin araplardan teklif gelmistir ama iste is hoca'da bitiyor

Skov Olsen’i foruma ilk sen mi yazmistin bu sezon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt