Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dGPzPC61

Piyasa degeri bir kac haftaya yükselir. Ligue 1 piyasa degerlerine update geldi
Sezon bittigi an her lige yapiyorlar bunu

emre mor ozelinde konusursak transfermarkt haklı cıktı diyebiliriz

Mesele burada piyasa değeri ve transfermarkt'ın öngörüsü değil.

Oynadığı lig ve istatistikler daha çok belirliyor.

Mesela Feghouli'nin değeri 5 milyon gözükürken Brahimi'nin değeri 27-29 milyon arası bir fiyat gözüküyor.

Aynı yaşta olup ayrıca yetenek olarak çok fark yokken ve Feghouli'nin istatistikleri daha iyiyken değerinin 5 milyon olması.

Emre'nin ben öyle olacağını söyledim dalga geçtiler benimle burada. Kerim Frei 2 olur dedim. Ondan da kötü çıktı elaman :asd:

Yabancidan ziyade yerli iyi oyuncular lazım ligteki en kötü takimiz yerli açısından hoca umarım ciddi hamleler yapar yoksa uzun vadede yanariz

Skov Olsen ile ilgileniyoruz zaten ortada acayip bir haber yok,adamla 20 takım ilgileniyor

Mesele burada piyasa değeri ve transfermarkt'ın öngörüsü değil.

Oynadığı lig ve istatistikler daha çok belirliyor.

Mesela Feghouli'nin değeri 5 milyon gözükürken Brahimi'nin değeri 27-29 milyon arası bir fiyat gözüküyor.

Aynı yaşta olup ayrıca yetenek olarak çok fark yokken ve Feghouli'nin istatistikleri daha iyiyken değerinin 5 milyon olması.

Emre'nin ben öyle olacağını söyledim dalga geçtiler benimle burada. Kerim Frei 2 olur dedim. Ondan da kötü çıktı elaman :asd:

bildigim kadarıyla transfermarkt Brunswik-Lens modelini kullanıyor
belli objektif parametreleri olan bir lineer scorecard kullanıyorlar, yani lig, maç sayısı, aldıgı dakika, gol sayısı vb gibi
sonra her parametreye belli agırlıklar veriliyor
daha sonra kullanıcılar subjektif market valuelar belirliyor scorecard puanından bagımsız olarak
daha sonra parametre agırlıkları subjektif degerlendirme ile scorecard sonucları farkını minimize edecek sekilde cozuluyor
dinamik bir yapı var yani, icinde hem istatistik hem uzman gorusu var

Max. teklifimizi yapmışız zaten bu saatten sonra en fazla Ahmet veya Ömer + olarak teklif edilir.

Satın bakalım 10 milyon euro'ya da görelim laz kardeş.

1 yıl sözleşmesi kalmış orta kalite topçuya 10 milyon euro istiyorlar. Fıkra gibiler anasını satayım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt