Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aytaç Kara küme düşen Bursaspor'da alınabilir , defansif yük çeker skora katkısı da var

Sinan'ın yerine Emre Kılınç sivasspordan istenebilir

Erzurumspordan Taylan Antalyalı ve Jimmy Durmaz hamleleri ortasahada elimizi güçlendirir

Bir de Deniz Turuc var ama pahalı gelir fiyat indirirlerse Yerli rotasyonu bayaga guclenir

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baktık olmuyor,zaten maliyeti de çok az göndeririz. Zaten aldıktan sonra kiraya verileceği konuşuluyor. Ben olsam bedelsiz Belçika’da ki bir takıma yollarım. Hemde 2 sezon.

Tamam abi bende öyle diyorum zaten ama kontenjanı buna harcamayalım. Millet alıp kadroda tutma veya oynatma romantizmi içinde.

Fakat bizimkiler bu kiraya verme işini hiç beceremiyor inşallah dediğiniz gibi bu çocuk ile başlarlar bu tarz işlere.

Nijerya u20'de 1 tane iyi oynayan oyuncu yok bunlari nerden bulmuslar

Yanlız bu a spor yalancının bayrak sallayanı ama bugünde herkesten önce verdiler şu Muriç haberini. Dış bağlantıları zayıf baya ama bu Çaykur gibi kulüpleri ile araları iyi.

Antalyaspor Bülent korkmaz ile devam ederse bazı oynatmayacağımjz gençleri kiralayıp geliştirebiliriz Antalyaspor da orda şans bulma şansı fazla oyuncuların Atalay, Celil gibi isimler olabilir mesela

Tarık Çamdal'ın sahaya çıkabildiği takımda herkes oynayabilir.

Çalhanoğlunu hiç beğenmiyor ve istemiyorum ama ilk 11 için alınabilecek tek yerli gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt