Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Allah AllahHâlâ Banega diyen var ya bu oyuncu gündemimizde falan yok her çıkan habere inanamayın ya valla komik duruma düşüyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah AllahHâlâ Banega diyen var ya bu oyuncu gündemimizde falan yok her çıkan habere inanamayın ya valla komik duruma düşüyorsunuz
Banega falan gelmicek transfer dönemi kapanınca hepinizi ifşa etcem nasılda kandırıldınız diyeİlginç
Nasıl neden her tv de yada gazetede çıkan haber doğrumu sen al fotomaç oku tatmin olmak istiyosan hergün 3-4 yıldız
Ombudsman mısın?Nasıl neden her tv de yada gazetede çıkan haber doğrumu sen al fotomaç oku tatmin olmak istiyosan hergün 3-4 yıldız
Tamam transfer dönemi bitince görüşcezAhlak sınırları içinde kalındığı sürece insanlar istedikleri oyuncunun gelip gelmeyeceğine inanabilir, istediklerini de geleceklerini düşünerek yorumlayabilir, bunda komik bir şey yok. Esas siz bu kadar emin konuşarak komik duruma düşüyorsunuz, o ayrı tabi.
İfşa etmek sözlükteki anlamı nedir?Banega falan gelmicek transfer dönemi kapanınca hepinizi ifşa etcem nasılda kandırıldınız diye
Tamam transfer dönemi bitince görüşcez
Kandırmayın Galatasaray taraftarını gerçekleri yazın misal Taylan Antalyalı geldimi?
Gelmiş gibi konuşuyosunuzda bilmeyende geldi falan zannederSidik yarışına gerek yok. İsteyen istediğine inanır, bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz. Size göre gelmeyecektir, siz de öyle inanırsınız, bu kadar basit.
Olum rahatsız mısın sen? Burada kim hangi oyuncuya kesin gelecek dedi. Bu kadar fesat olmayın lan bu nedir. Millet kendi kendine hayal kurup deşarj oluyor. Sanane kimin gelip gelmeyeceğindenKandırmayın Galatasaray taraftarını gerçekleri yazın misal Taylan Antalyalı geldimi?
Gelmiş gibi konuşuyosunuzda bilmeyende geldi falan zanneder
Messi geldimi? Bence yıllık maliyeti fazla gelmesinOlum rahatsız mısın sen? Burada kim hangi oyuncuya kesin gelecek dedi. Bu kadar fesat olmayın lan bu nedir. Millet kendi kendine hayal kurup deşarj oluyor. Sanane kimin gelip gelmeyeceğinden
Troll yahuMesajımda geldi yazmadım, bence bu iş de olacak dedim, kimseyi yönlendirmedim![]()
Adam sandık cevap verdik cevaba bak hadi yolunaMessi geldimi? Bence yıllık maliyeti fazla gelmesin
Troll müşsün öle diyolarMesajımda geldi yazmadım, bence bu iş de olacak dedim, kimseyi yönlendirmedim![]()
Küsme gel şakalaşıyoruz baryam vaktiAdam sandık cevap verdik cevaba bak hadi yoluna