Sevillayla alis verisimiz var, (Mariano)
Terim istiyorsa, Banega bize gelecektir.
Terim istiyorsa, Banega bize gelecektir.
Yahu Anadolu takimlari birak senelik 4 milyonu 2 milyonu gorseler kalpten giderler![]()
Ya anladim onu da ben olayin ciddiyetindeyim. Eger bu adama 7 milyon vereceksek demek ki en az 3 oyuncu yolcu ve Banega Fernando orta sahasina karsiyim.Sen inceyi yakalayamadın.
Ya anladim onu da ben olayin ciddiyetindeyim. Eger bu adama 7 milyon vereceksek demek ki en az 3 oyuncu yolcu ve Banega Fernando orta sahasina karsiyim.
ulan ne salliyorsun be volkanVolkan Kılıç: "Gündemde Ever Banega ismi de var. Özellikle Fernando'yla 2'li oynayabilecek bir oyuncu. Ndiaye yeniden kiralanmayacak. Fatih Terim de Banega'yı çok istiyor. 1 yıl sözleşmesi var. Galatasaray 7 M€'ya kadar çıkacaktır."
Begendigim oyuncu ama bence gelirse Fernando mutlaka satilmali. Veya forvete Ze Luis gibi orta sahada ayagi top yapan adam alinmali. Gerci o da pahali7 vermeyiz de 2 3 de olmaz en az 5 gider adam isimli birisi ve talipleri var sonuçta yıllık maaşı yüksek tutucaz diye bize gelir gelirse yoksa 5 6 7 milyona bile getirmek zor.
Fernando Banega olmaz bence ama olsa da çok sırıtmaz Ndiaye Fernando'dan iyi olur.
Banega tek başına bizim bütün orta sahaları üst üste koyar oynar o derece topçu gelsin yeterki gerisi halledilir.