- 1 Mayıs 2018
- 57.481
- 48.248
- 3.873
Sevillayla alis verisimiz var, (Mariano)
Terim istiyorsa, Banega bize gelecektir.
Terim istiyorsa, Banega bize gelecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu Anadolu takimlari birak senelik 4 milyonu 2 milyonu gorseler kalpten giderler![]()
Ya anladim onu da ben olayin ciddiyetindeyim. Eger bu adama 7 milyon vereceksek demek ki en az 3 oyuncu yolcu ve Banega Fernando orta sahasina karsiyim.Sen inceyi yakalayamadın.
Ya anladim onu da ben olayin ciddiyetindeyim. Eger bu adama 7 milyon vereceksek demek ki en az 3 oyuncu yolcu ve Banega Fernando orta sahasina karsiyim.
ulan ne salliyorsun be volkanVolkan Kılıç: "Gündemde Ever Banega ismi de var. Özellikle Fernando'yla 2'li oynayabilecek bir oyuncu. Ndiaye yeniden kiralanmayacak. Fatih Terim de Banega'yı çok istiyor. 1 yıl sözleşmesi var. Galatasaray 7 M€'ya kadar çıkacaktır."
Begendigim oyuncu ama bence gelirse Fernando mutlaka satilmali. Veya forvete Ze Luis gibi orta sahada ayagi top yapan adam alinmali. Gerci o da pahali7 vermeyiz de 2 3 de olmaz en az 5 gider adam isimli birisi ve talipleri var sonuçta yıllık maaşı yüksek tutucaz diye bize gelir gelirse yoksa 5 6 7 milyona bile getirmek zor.
Fernando Banega olmaz bence ama olsa da çok sırıtmaz Ndiaye Fernando'dan iyi olur.
Banega tek başına bizim bütün orta sahaları üst üste koyar oynar o derece topçu gelsin yeterki gerisi halledilir.