Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando 3.3m
Belhanda 3.3m
Donk 2m
Ndiaye (kiralik, 2.7m)
Banega gelirse 3-3.5m

Bunlar buyuk paralar, Banega transferine karsi degilim aksine biz de cok is yapar. Ama ne zaman yillik 3m+ vermekten vazgecersek ve yaptigimiz transferlerin cogunda oyuncuyu ileride kar ile satabiliriz dusuncesi var ise, iste o zaman dogru yoldayiz demektir

Ornegin Babel transferine de karsi degilim, katki verir mi verir, ayni Elmander ve Ujfalusi gibi ama 2.5m imza parasi dahil 2 yillik maliyeti 7.5m. Onyekuru'yu 1 sezon kiraladik yillik ucreti 1.2m, kiralik ucreti 800 bin euro, 1 yillik maliyeti toplam 2m ve bu adam ligde attigi 14 gol ile bizde en skorer oyuncu durumunda, umarim Fatih hoca ve yonetim de goruyordur bunu, dogru scouting ile her sey mumkun

Banega için 7 milyon euro istiyorlarmış.
Nakit verin paket yapın şu iti

yanlis okumussun arkadasim demek istedigim efane olan fernando agir vucudu kaldirmiyor lafi icindi
ben de fernandoyla ilgili 1 efsaneden bahsediyorumdur belki olamaz mı

mesela şu laf tam şehir efsanesi "satarsak hayatta yerini dolduramayiz "

Hollanda
Hollanda

• Hollanda

#5 Diego Palacios
U20-Südamerikameister1
Doğum tarihi/Yaş: 12 Tem 1999 (19)
Doğduğu il:
Ekuador
Guayaquil
Uyruğu:
Ekuador
Ekuador
Boyu: 1,69 m
Mevki: Sol Bek
Güncel Milli oyuncu:
Ekuador
Ekvador U20
Uluslararası forma giyme/gol: 16/0
Diego Palacios

imago images
Willem II Tilburg
Willem II

EredivisieEredivisie
Lig seviyesi:
Hollanda
1.Lig
23 Tem 2018'den itibaren takımda
30.06.2019'de sözleşmesi bitiyor
1,50 mil. €

Ne duruyoruz bu adamı almak için, birileri fark etmeden hemen kadroya katmalıyız. RC'den sonra bu kadar hızlı gidip gelen ilk kez bir sol bek gördüm.

Bayern Münih, James Rodriguez'in 42 milyon euro'luk satın alma opsiyonunun kullanılmadığını ve Kolombiyalı oyuncunun Real Madrid'e geri döndüğünü açıkladı. James, Bayern: 67 maç, 15 gol, 20 asist

@Hamza Gölbaşı

Geliyor adım adım :ROFLMAO:

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli: "Balotelli ile görüşmeye gittiğim haberleri gerçeği yansıtmıyor. Fransız 2. Ligi'ndeki bir maçı izlemeye gitmiştim." (beIN Sports)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt