- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.380
- 4.588
yooo bu hep böyle ve hep böyle kalacak. Kaynaksiz duyum vemrek YASAK. He acik acik yazmak istemiyorsan bana, diger modlara/smodlara yazarsin kaynagini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yooo bu hep böyle ve hep böyle kalacak. Kaynaksiz duyum vemrek YASAK. He acik acik yazmak istemiyorsan bana, diger modlara/smodlara yazarsin kaynagini
yanlis okumussun arkadasim demek istedigim efane olan fernando agir vucudu kaldirmiyor lafi icindiBizim forumda enterasan birsey var birisi birsey soyledimi kulaktan kulaga yayiliyor simdide fernando efsanemiz olmus
5m + holosko?Banega için 7 milyon euro istiyorlarmış.
Nakit verin paket yapın şu iti
Kaynagim yok tamamen aklima geldi yazdim, kurali bilmiyordum yoksa yazmazdim da banlik durum varsa geregini yapin hocamyooo bu hep böyle ve hep böyle kalacak. Kaynaksiz duyum vemrek YASAK. He acik acik yazmak istemiyorsan bana, diger modlara/smodlara yazarsin kaynagini
Aklına adam aldığımız nasıl geldi yaw vahiy yoluyla mı iniyor acepKaynagim yok tamamen aklima geldi yazdim, kurali bilmiyordum yoksa yazmazdim da banlik durum varsa geregini yapin hocam
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya dur ban yicem zaten he vahiyle geldi kaynak allah tövbe tövbeAklına adam aldığımız nasıl geldi yaw vahiy yoluyla mı iniyor acep
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben de fernandoyla ilgili 1 efsaneden bahsediyorumdur belki olamaz mıyanlis okumussun arkadasim demek istedigim efane olan fernando agir vucudu kaldirmiyor lafi icindi
Kaynak direkt Allah ise kimse bir şey diyemez yav rahad ol rengoYa dur ban yicem zaten he vahiyle geldi kaynak allah tövbe tövbe
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1

Eredivisie
Yirtar miyim hocam oyle desemKaynak direkt Allah ise kimse bir şey diyemez yav rahad ol rengo
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi