Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de fernandoyla ilgili 1 efsaneden bahsediyorumdur belki olamaz mı

mesela şu laf tam şehir efsanesi "satarsak hayatta yerini dolduramayiz "
Olabilir buda senin gorusub neticede hepimiz bu renklerin basarisini istiyoruz Ben zaten bu forumda begenilen istenilen genc oyuncularin hic tuttugunuda gormedim Fernando satilacaksa bence seneye satip paraya kiyip en iyisini almak lazim orasi gen tecrubesiz oyuncu icin cok riskli

ronaldonun sevgilerini alfebetik sıraya göre veren bir siteye denk geldim a dan z ye kadar w x dahil hatta bazi harflerden 3 er 4 er tane var herif hiç boş geçmemiş. Sonra bir efkar sigarası yakıp gökyüzüne doğru üfledim
Aşağı doğru üfleseydin de, garibanda efkarını dağıtsaydı a renktaşım.

Real Madrid, Luka Jovic sonrası Olimpik Lyon'dan 21 yaşındaki sol bek Ferland Mendy'i 50 milyon euro'ya kadrosuna kattı. [Marca]

Real Madrid, 2 sol bekini kiralık gönderecek.

Sergio Reguilon
Theo Hernandez

Olabilir buda senin gorusub neticede hepimiz bu renklerin basarisini istiyoruz Ben zaten bu forumda begenilen istenilen genc oyuncularin hic tuttugunuda gormedim Fernando satilacaksa bence seneye satip paraya kiyip en iyisini almak lazim orasi gen tecrubesiz oyuncu icin cok riskli
biz de fernandoyu beğenmediğimiz için satalım demiyoruz kendisi senin dediğin gibi o bölge için riskli ben şahsen çok güvenemiyorum kart ve sakatlık mevzusu ürkütüyor şahsımı

Öğlenki boş konuşan trollün aksine bence de Banega gelecek. 6-7 milyon isteniyorsa şayet konuşulduğu gibi, bence olabilecek sınırlar içerisinde bu transfer. 1, 1.5 milyon da pazarlık payı olacaktır. Bence 5-6 arası bitecektir. Şahane olur. @Özgür Ayten Özgür Bey paylaşabileceğiz bir bilginiz var mı?

Real Madrid, Luka Jovic sonrası Olimpik Lyon'dan 21 yaşındaki sol bek Ferland Mendy'i 50 milyon euro'ya kadrosuna kattı. [Marca]

Real Madrid, 2 sol bekini kiralık gönderecek.

Sergio Reguilon
Theo Hernandez
Marceloooo

FatherlyGracefulAmericantoad-size_restricted.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt