- 12 Ocak 2013
- 50.651
- 59.947
- 4.323
banegaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok hojdurbanegaaaaaaa
banegaya 5m isler ozaman bizdenBanega için 7 milyon euro istiyorlarmış.
Nakit verin paket yapın şu iti
Olabilir buda senin gorusub neticede hepimiz bu renklerin basarisini istiyoruz Ben zaten bu forumda begenilen istenilen genc oyuncularin hic tuttugunuda gormedim Fernando satilacaksa bence seneye satip paraya kiyip en iyisini almak lazim orasi gen tecrubesiz oyuncu icin cok riskliben de fernandoyla ilgili 1 efsaneden bahsediyorumdur belki olamaz mı
mesela şu laf tam şehir efsanesi "satarsak hayatta yerini dolduramayiz "
Aşağı doğru üfleseydin de, garibanda efkarını dağıtsaydı a renktaşım.ronaldonun sevgilerini alfebetik sıraya göre veren bir siteye denk geldim a dan z ye kadar w x dahil hatta bazi harflerden 3 er 4 er tane var herif hiç boş geçmemiş. Sonra bir efkar sigarası yakıp gökyüzüne doğru üfledim
abi banega ciddi mi
Ever BANEGA Hayırlı olsun.
biz de fernandoyu beğenmediğimiz için satalım demiyoruz kendisi senin dediğin gibi o bölge için riskli ben şahsen çok güvenemiyorum kart ve sakatlık mevzusu ürkütüyor şahsımıOlabilir buda senin gorusub neticede hepimiz bu renklerin basarisini istiyoruz Ben zaten bu forumda begenilen istenilen genc oyuncularin hic tuttugunuda gormedim Fernando satilacaksa bence seneye satip paraya kiyip en iyisini almak lazim orasi gen tecrubesiz oyuncu icin cok riskli
https://twitter.com/GalatasaraySK
Podolski'nin d.g kutlayıp Eboue'nin d.gnü kutlamamışız ayıp olmuş umarım atılır hemen tweet
İkisi de HOReal Madrid, Luka Jovic sonrası Olimpik Lyon'dan 21 yaşındaki sol bek Ferland Mendy'i 50 milyon euro'ya kadrosuna kattı. [Marca]
Real Madrid, 2 sol bekini kiralık gönderecek.
Sergio Reguilon
Theo Hernandez
Ever BANEGA Hayırlı olsun.
marcelo ne oldu realde degil mi oReal Madrid, Luka Jovic sonrası Olimpik Lyon'dan 21 yaşındaki sol bek Ferland Mendy'i 50 milyon euro'ya kadrosuna kattı. [Marca]
Sergio Reguilon
Theo Hernandez
Hebue de poldi gibi retweet icin sabanlik yapsa atilirdi muhak kak
MarcelooooReal Madrid, Luka Jovic sonrası Olimpik Lyon'dan 21 yaşındaki sol bek Ferland Mendy'i 50 milyon euro'ya kadrosuna kattı. [Marca]
Sergio Reguilon
Theo Hernandez