Ekin Amad
10 Numara!
+ emre bahcivanHer nöbette mutlaka bir muhabbeti geçer belki ama ben de taa Şeref Aydın zamanından beri misafir-üye olarak takip ediyorum. O misyonu Özgür diye bir kardeşimiz üstlendi galiba şu zamanlarda?
+ emre bahcivanHer nöbette mutlaka bir muhabbeti geçer belki ama ben de taa Şeref Aydın zamanından beri misafir-üye olarak takip ediyorum. O misyonu Özgür diye bir kardeşimiz üstlendi galiba şu zamanlarda?
İyi de aynı hataları devam ettirirsek nasıl düzelme olacak hocam.Onyekuru yerine babel Sinan yerine Jimmy geliyorsa bu takımda gençleşme falan olmaz
Kaç yıldır antu dasın birdcimValla bildigine gore antuyu siki takip ediyorsun ben trt de maci izliyorum gozu olan herkes gorur zaten futbol dehasi olmaya gerek yok mal belli
Levent abi duyum degildi demis artik bilgi vermiyormus. Veli Yigit tek kaynaksa sikinti
bana olur olmadık yerlerde redface atma!
Elimizde jimmy durmaz var. Vereyimmi abime?
Ertuğrul Bayram gereği, tatile çıktı. Malesef veremeyecek.ertuğrul ver kırmızıyı.
Ertuğrul Bayram gereği, tatile çıktı. Malesef veremeyecek.
aykut tepeden tırnaga sıkıntışaka maka bu aykut iyi biliyor bazen. adamın sıkıntısı görüşme varsa bile bitti demesi.
keyfim kaçtı
Aspor: Banega meselesi karıştı!
jimmy durmaz hırbosu varEwt. Transfer varmi
eder o kadarReal Madrid MAL mı?
60 Mil Avro vermişler Jovic'e (Frankfurt)