Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.709
- 11.122
- 1.838
hakemler de insan
onlar da hata yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakemler de insan
This is Futbolnasıl oluyor da usa u20 fransa u20yi yenebiliyor
E.Elmas tam bir şişirme balon başka bir şey değil. Vida da keza öyle çok patlak bir stoper gelmeden önce sakardı biraz iyi bir tandemde hamleli stoper olarak çok iş yapardı fakat burada iyice geriye gitmeye başladı potansiyeline de yazık etti.
Badou'nun bu kadro da olması ise ligin rezaletini ortaya çıkarıyor.
Yazıcı - Abdülkadir ikilisi için ise sadece ben mi hala temkinli yaklaşıyorum?
ne diyon korkmaz furkonadjimyyyyy durmazzzzzz
Kap pazartesiye kadar kapalı yaw neyin kafasını yaşıyorsunuz.
İki stoperi takımdan çıkar ve 11 de ki oyunculara bak.Denge var mı yok mu görürsün.Ayrıca gelecek olan isimlerde bu ortalamaya dahil edilebilirBu iş denge işidir. marcao da oynayacak ama mariano da olacak. banega da oynayacak ama onyekuru da olacak. kadroda mutlaka ama mutlaka tecrübeli oyuncular olacaktır ve olması gerekir. ilk 11 için 4 tane tecrübeli ve 7 tane genç oyuncu idealdir bence. scout transferi de kolay deil. her zaman bir marcao bulamazsınız. tecrübe+gençlik. tüm başarılı takımlara bakın hep aynı formül vardır.
işte eski bir gsc üyesi farkı ortaya koymuşKap pazartesiye kadar kapalı yaw neyin kafasını yaşıyorsunuz.
ne diyon korkmaz furkonad
İki stoperi takımdan çıkar ve 11 de ki oyunculara bak.Denge var mı yok mu görürsün.Ayrıca gelecek olan isimlerde bu ortalamaya dahil edilebilir
Banega isi yalan mi oldu yani
bana olur olmadık yerlerde redface atma!dransfer diyorum füns
İyi de aynı hataları devam ettirirsek nasıl düzelme olacak hocam.Onyekuru yerine babel Sinan yerine Jimmy geliyorsa bu takımda gençleşme falan olmazVallahi hoca daha yeni başladı. bir anda herşeyi değiştiremez. o yüzden zaman istedi.
ekibimize katılacağından şüphen var sanki ?