Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E.Elmas tam bir şişirme balon başka bir şey değil. Vida da keza öyle çok patlak bir stoper gelmeden önce sakardı biraz iyi bir tandemde hamleli stoper olarak çok iş yapardı fakat burada iyice geriye gitmeye başladı potansiyeline de yazık etti.

Badou'nun bu kadro da olması ise ligin rezaletini ortaya çıkarıyor.

Yazıcı - Abdülkadir ikilisi için ise sadece ben mi hala temkinli yaklaşıyorum?

Elmas'a kesinlikle katiliyorum. Onumuzdeki sezon yurtdisinda nereye gitsin bir sonraki sezon geri sutlayacaklar.

Bu iş denge işidir. marcao da oynayacak ama mariano da olacak. banega da oynayacak ama onyekuru da olacak. kadroda mutlaka ama mutlaka tecrübeli oyuncular olacaktır ve olması gerekir. ilk 11 için 4 tane tecrübeli ve 7 tane genç oyuncu idealdir bence. scout transferi de kolay deil. her zaman bir marcao bulamazsınız. tecrübe+gençlik. tüm başarılı takımlara bakın hep aynı formül vardır.

Bu iş denge işidir. marcao da oynayacak ama mariano da olacak. banega da oynayacak ama onyekuru da olacak. kadroda mutlaka ama mutlaka tecrübeli oyuncular olacaktır ve olması gerekir. ilk 11 için 4 tane tecrübeli ve 7 tane genç oyuncu idealdir bence. scout transferi de kolay deil. her zaman bir marcao bulamazsınız. tecrübe+gençlik. tüm başarılı takımlara bakın hep aynı formül vardır.
İki stoperi takımdan çıkar ve 11 de ki oyunculara bak.Denge var mı yok mu görürsün.Ayrıca gelecek olan isimlerde bu ortalamaya dahil edilebilir

İki stoperi takımdan çıkar ve 11 de ki oyunculara bak.Denge var mı yok mu görürsün.Ayrıca gelecek olan isimlerde bu ortalamaya dahil edilebilir

Vallahi hoca daha yeni başladı. bir anda herşeyi değiştiremez. o yüzden zaman istedi.

dransfer diyorum füns

İlgili resim

Her nöbette mutlaka bir muhabbeti geçer belki ama ben de taa Şeref Aydın zamanından beri misafir-üye olarak takip ediyorum. O misyonu Özgür diye bir kardeşimiz üstlendi galiba şu zamanlarda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt