Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfermarkt´da bir oyuncunun degerini yasi, ödenen bonservis, ve edebilecek bonservisi belirler. Galatasaray´in Marcao´yu 4 milyona birakma ihtimali sifir gibi birsey. Bugün satsa 8 Milyon avronun altina satmaz. Piyasa degeri buna göre o civarlarda olmali, ama Transfermarkt´da ölcü diye birsey kalmamis.

Tamam ama Jimmy Yabanci sayilmiyormu

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ali Koc'un basarili oldugunu düsünüyorum. Ilk yilinda Galatasaray 2 kupa almis. Bunu Aziz Baskan bile hayal edemezdi. Insallah Aziz Baskan'in gördügü Galatasaray sampiyonluklarindan bir fazlasini ondan daha kisa süre icerisinde görecek.

Seneye 3 tane daha görücek ondan sonra kaçar mı zevk almaya mı bakar kendi bilir

isveç milli takımında disiplin sorunu olan adamı oynatmazlar. kesin katkı verecektir

cöphisarin ptt kadrosuna karsi süper kupada ilginc 1 müsabaka olacak isin dogrusu. kalede ismail cipe, stoperde semih ve ahmet gibi isimler olmazsa fark atariz.

Sivas maçındaki gibi abuk sabuk 1 kadro çıkarsa yeniliriz , As kadro çıkmalı güzel bir prova olur sezon önü.

Transfer değerinden bahsediyorum belki Vida daha başarılı olur Şlde ama Marcao'dan belki 8-10 yıl katkı alırsın Vida'dan max. 2 yıl. Eğer 15m euronu tutupta Marcao yerine Vidaya harcarsan batarsın.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O açıdan haklısın.

Transfermarkt´da bir oyuncunun degerini yasi, ödenen bonservis, ve edebilecek bonservisi belirler. Galatasaray´in Marcao´yu 4 milyona birakma ihtimali sifir gibi birsey. Bugün satsa 8 Milyon avronun altina satmaz. Piyasa degeri buna göre o civarlarda olmali, ama Transfermarkt´da ölcü diye birsey kalmamis.
Kardeş ne 8'i ya Ozan 11'e gitti. Marcao 15'ten aşşağı satılırsa benim gözümde zarar sayar.

Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Sekou Koita su an turnuvanin en iyilerinden biri, Jiddou da buyuk yetenek, onu da Monaco kapti, bu U20 dunya kupasinda Amadou Sagna su ana kadar 3 macta 4 gol atti, Senegal'in 3.liginde oynuyor, turnuvadan sonra kapmak lazim. Duzenli oynayabilmesi icin 1 sezon belcika ligine yolla, bir biz becermiyoruz bu isi

Kardeş ne 8'i ya Ozan 11'e gitti. Marcao 15'ten aşşağı satılırsa benim gözümde zarar sayar.

marcaonun öyle bir potansiyeli varki. çok ozel bir oyuncu olacak insallah.

Jimmy bize Ibrayi getir

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Banega Fernando kiyasi sacma. Fernando dedigimiz adamin meziyetlerinden yararlanmasi icin fiziksel olarak dusmemesi gerekir. Banega ise teknik kapasitesiyle one cikan bir adam oldugu icin fiziksel dususun sebep olacagi genel performans dususu daha az dramatik olacaktir. Tabii yine de salmasina izin verilmemeli, kendine iyi baktigi takdirde 3 sezon ust duzey verim beklemek hayal olmaz.

Sivas maçındaki gibi abuk sabuk 1 kadro çıkarsa yeniliriz , As kadro çıkmalı güzel bir prova olur sezon önü.
ekibimizle dalga gecenin cocugu olmayacagi gercegini anlamalari icin gövde gösterisi yerine gececek 1 galibiyet almamiz gerektigi hususunda birlestigimizi görüyorum. bize 3 atinca kendilerini adam sandilar. hem ligde küme düstüler hem kupayi kaybettiler bir haftada. en az 4 atilmali.

Banega Fernando kiyasi sacma. Fernando dedigimiz adamin meziyetlerinden yararlanmasi icin fiziksel olarak dusmemesi gerekir. Banega ise teknik kapasitesiyle one cikan bir adam oldugu icin fiziksel dususun sebep olacagi genel performans dususu daha az dramatik olacaktir. Tabii yine de salmasina izin verilmemeli, kendine iyi baktigi takdirde 3 sezon ust duzey verim beklemek hayal olmaz.

banegayi ne gerek var diyen vardi reis maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt