Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koc'un basarili oldugunu düsünüyorum. Ilk yilinda Galatasaray 2 kupa almis. Bunu Aziz Baskan bile hayal edemezdi. Insallah Aziz Baskan'in gördügü Galatasaray sampiyonluklarindan bir fazlasini ondan daha kisa süre icerisinde görecek.
hayırTamam ama Jimmy Yabanci sayilmiyormu
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
cöphisarin ptt kadrosuna karsi süper kupada ilginc 1 müsabaka olacak isin dogrusu. kalede ismail cipe, stoperde semih ve ahmet gibi isimler olmazsa fark atariz.Seneye 3 tane daha görücek ondan sonra kaçar mı zevk almaya mı bakar kendi bilir
cöphisarin ptt kadrosuna karsi süper kupada ilginc 1 müsabaka olacak isin dogrusu. kalede ismail cipe, stoperde semih ve ahmet gibi isimler olmazsa fark atariz.
O açıdan haklısın.Transfer değerinden bahsediyorum belki Vida daha başarılı olur Şlde ama Marcao'dan belki 8-10 yıl katkı alırsın Vida'dan max. 2 yıl. Eğer 15m euronu tutupta Marcao yerine Vidaya harcarsan batarsın.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş ne 8'i ya Ozan 11'e gitti. Marcao 15'ten aşşağı satılırsa benim gözümde zarar sayar.Transfermarkt´da bir oyuncunun degerini yasi, ödenen bonservis, ve edebilecek bonservisi belirler. Galatasaray´in Marcao´yu 4 milyona birakma ihtimali sifir gibi birsey. Bugün satsa 8 Milyon avronun altina satmaz. Piyasa degeri buna göre o civarlarda olmali, ama Transfermarkt´da ölcü diye birsey kalmamis.
Kardeş ne 8'i ya Ozan 11'e gitti. Marcao 15'ten aşşağı satılırsa benim gözümde zarar sayar.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ekibimizle dalga gecenin cocugu olmayacagi gercegini anlamalari icin gövde gösterisi yerine gececek 1 galibiyet almamiz gerektigi hususunda birlestigimizi görüyorum. bize 3 atinca kendilerini adam sandilar. hem ligde küme düstüler hem kupayi kaybettiler bir haftada. en az 4 atilmali.Sivas maçındaki gibi abuk sabuk 1 kadro çıkarsa yeniliriz , As kadro çıkmalı güzel bir prova olur sezon önü.
Banega Fernando kiyasi sacma. Fernando dedigimiz adamin meziyetlerinden yararlanmasi icin fiziksel olarak dusmemesi gerekir. Banega ise teknik kapasitesiyle one cikan bir adam oldugu icin fiziksel dususun sebep olacagi genel performans dususu daha az dramatik olacaktir. Tabii yine de salmasina izin verilmemeli, kendine iyi baktigi takdirde 3 sezon ust duzey verim beklemek hayal olmaz.