Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
utanıyorsan yaşama dostum bu ülkede.

dünyanın en abaza milleti sözünü dünyayı tanımadığın için görmezden geliyorum
19 ülkeye gittim üniversiteyi ingilterede okudum korede 3 sene yaşadım az çok tanıdığımı düşünüyorum renktaş...fenerin basket macin maçında anlık görülen kadını 1 milyon kişi takip wdiyorsa sampiyonlar liginde ciplak sahaya cikti diye istagramdan 2.2 milyon takipçi kazanıp bunun 2.1 milyonu bizim milletten oluşuyorsa hamaseti bırakıp sizinde utanmaniz gerekiyor.
Yeni nesil kayıp bir nesil ulke rezil bir döneme giriyor

Lyundamanın parasını nasıl ödeceğiz o bile belli değilken bonservisi olan bir futbolcuyu bu dönem almak çok zor gibi.

Tek bir diagne piyangosu olurmu diye bekliyorum ki oda olmadığı vakit çık işin içinden bakalım.

19 ülkeye gittim üniversiteyi ingilterede okudum korede 3 sene yaşadım az çok tanıdığımı düşünüyorum renktaş...fenerin basket macin maçında anlık görülen kadını 1 milyon kişi takip wdiyorsa sampiyonlar liginde ciplak sahaya cikti diye istagramdan 2.2 milyon takipçi kazanıp bunun 2.1 milyonu bizim milletten oluşuyorsa hamaseti bırakıp sizinde utanmaniz gerekiyor.
Yeni nesil kayıp bir nesil ulke rezil bir döneme giriyor
Ciddi olarak soruyorum. Saydın mı?

Seri - Banega - Traore of orta sahaya bak hayali güzel gerçeğini göremeyiz zaten :D

Muslera

Linnes - Luyindama - Marcao - Nagatomo

J.Pyerre - Seri - Banega

Feghouli - WAMANGITUKA - Transfer

47899

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt