Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.156
- 15.031
- 1.878
Transfer konusulan odaya normalde girmemeli bile. En iyisi öyle olur. Hele o mal gibi Hakan, Ahmet ve Mehmet taktikini anlattik dan sonra.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
19 ülkeye gittim üniversiteyi ingilterede okudum korede 3 sene yaşadım az çok tanıdığımı düşünüyorum renktaş...fenerin basket macin maçında anlık görülen kadını 1 milyon kişi takip wdiyorsa sampiyonlar liginde ciplak sahaya cikti diye istagramdan 2.2 milyon takipçi kazanıp bunun 2.1 milyonu bizim milletten oluşuyorsa hamaseti bırakıp sizinde utanmaniz gerekiyor.utanıyorsan yaşama dostum bu ülkede.
dünyanın en abaza milleti sözünü dünyayı tanımadığın için görmezden geliyorum
Çıldırdım düşününceSeri - Banega
su guzelligi bak ya
Ciddi olarak soruyorum. Saydın mı?19 ülkeye gittim üniversiteyi ingilterede okudum korede 3 sene yaşadım az çok tanıdığımı düşünüyorum renktaş...fenerin basket macin maçında anlık görülen kadını 1 milyon kişi takip wdiyorsa sampiyonlar liginde ciplak sahaya cikti diye istagramdan 2.2 milyon takipçi kazanıp bunun 2.1 milyonu bizim milletten oluşuyorsa hamaseti bırakıp sizinde utanmaniz gerekiyor.
Yeni nesil kayıp bir nesil ulke rezil bir döneme giriyor
Ciddi olarak soruyorum. Saydın mı?
Seri - Banega
su guzelligi bak ya