Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sükür bügünde en az 10 futbolcu ile ilgilendik. Transfer dönemi acilinca medya göre ilk gün bütün transferleri bitirmemiz gerek. Gercek ise haftalarca bir iki futbolcunun pesinde düserler sonra panik transferler gerceklesir

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vedat Muriç haberlerini okuyorum günlerdir. Sanıyorum, öyle umuyorum ki fenerde bu transferde devrede diye bizde fiyat arttırmak için yoklama yapmışızdır. Rize maçından sonra transa geçmiş gibi, deliler gibi sağa sola yumruk sıkarak, bağırıp çağıran rizespor başkanına, rizespora prim vermemliyiz, tek kuruşumuz geçerse yazıklar olsun. Dünyada transfer edebileceğimiz tek forvet rizespor oyuncusu olan vedat muriç kalsın kesinlikle bunlara tek kuruşumuz geçmemeli. Biz geçtiğimiz sezonun ilk yarısını erenle sinanla tamamladık . Muriç kim lan. Galatasaray yönetiminden veya yakınlarından okuyan eden varsa lütfen iletsin rizespordan lütfen alışveriş yapmayın. Fener maçından sonra toz pembe gibi açıklamalar yapan rizespor başkanı, bizim maçtan sonra sanki şampiyonluğu kaybetmiş gibi sinir küpü, silah olsa sıkardım diyebilecek konuşmalar yapabiliyor.
Fatih hocam biz taraftarlara olanları yaşananları unutmayın demişti. Bunuda unutmuyoruz hocam.
Avrupada hiçbir takım Vedat Muriçe, Deniz Türüçe 10 milyon € vermez. Kendi alt yapı evlatlarımıza şans verelim daha iyi.

Ulan yorumlara bak :D

Iyi bir menajeri / danışman vs olsa... Barcelona da olurdu / giderdi..

Hayret ediyorlar...

Seri - Banega

su guzelligi bak ya
Bana 10 dakika müsade.

38a2fb385c62523e4998f95814215663.gif

Yannick Carrasco(Dalian Yifang): "Yeniden Avrupa'da oynamak istiyorum

Barcelona, Boateng'i gelecek sezonun kadrosunda düşünmüyor. [l'esportiui]

Şu ikiliyi alalım

Bugün Kavakta İsmail Kartal'ı gördüm keşke Muriçi sorsaydım , Merhabalaştık sadece yaw aklıma gelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt