Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega ya da o kalitede bir adam
Forvet
Babel

Bu üçü olacak büyük ihtimalle.

Bu durumda geçen sezon şampiyonlar ligi 11 inden tam 6 oyuncu farklı olmuş olacak.

Stoperler ozan-serdar di şimdi marcao luyindama

N diaye yerine kalite bir adam

Onyekuru yerine babel

Sinan gümüş yerine feghouli

Eren yerine sağlam bi forvet..

6 tane daha kalite adam..

Bu Belhanda'nın arkadaşı da başımıza evliya kesildi. Kulüp bütün yabancı transfer olaylarını William D'Avila üzerinden yürütüyor , o da bu herife bilgi veriyor sanırım. İyi menajer katkısı oldu bize de , N'diaye için beleşe alacakken Fener'e önerip 750.000 ücret ödememize sebep olan da bu. Yardımlarının dokunmuş olması bize hiç zararının dokunmayacağı anlamına gelmez , gönlü hoş olacak diye bütün ipleri buna bırakmamak lazım.

[B]Aslan News[/B]‏ @[B]Aslanews[/B] 7 sa.7 saat önce
Daha fazla
Abdürrahim Albayrak: "Kulüp binasına gittiğimde hiç unutmayacağım bir olay yaşadım. Ayrı bir ekibin transfer çalışması yaptığını gördüm. Yönetimden bir arkadaşımız, 'Bunlar hiçbir şey yapamadılar. Arkadaşlarımız içeride transfer çalışıyor. Onlar yapacak' dedi."

Şurda kastedilen ekipte D'avila ile alakalı bence.

DW Sports Management - Danışman firma - Oyuncu danışmanı

Bu listeye göre ya Emre Kılınç ya Trezeguet'i kulübe kazandırmak için elinden geleni ardına koymayacak. Fenerbahçe ile de iyi ilişkileri (Josep ve Guiliano'yu önerip satan bu) . Onlara da harıl harıl öneriyordur.

Moses Simon'da 23 yaşında sol açık. Bu oyuncunun da menajeri. Bu oyuncuyla da adımızın geçeceğine eminim.

Banega ya da o kalitede bir adam
Forvet
Babel

Bu üçü olacak büyük ihtimalle.

Bu durumda geçen sezon şampiyonlar ligi 11 inden tam 6 oyuncu farklı olmuş olacak.

Stoperler ozan-serdar di şimdi marcao luyindama

N diaye yerine kalite bir adam

Onyekuru yerine babel

Sinan gümüş yerine feghouli

Eren yerine sağlam bu forvet..

6 tane daha kalite adam..

yedek stoper ve sağbek de gerekiyor..

Fatih hocaya güveniyorum ama yönetim bu transfer işlerinde rezalet. yine kanser edecekler adamı.

Bu Belhanda'nın arkadaşı da başımıza evliya kesildi. Kulüp bütün yabancı transfer olaylarını William D'Avila üzerinden yürütüyor , o da bu herife bilgi veriyor sanırım. İyi menajer katkısı oldu bize de , N'diaye için beleşe alacakken Fener'e önerip 750.000 ücret ödememize sebep olan da bu. Yardımlarının dokunmuş olması bize hiç zararının dokunmayacağı anlamına gelmez , gönlü hoş olacak diye bütün ipleri buna bırakmamak lazım.

[B]Aslan News[/B]‏ @[B]Aslanews[/B] 7 sa.7 saat önce
Daha fazla
Abdürrahim Albayrak: "Kulüp binasına gittiğimde hiç unutmayacağım bir olay yaşadım. Ayrı bir ekibin transfer çalışması yaptığını gördüm. Yönetimden bir arkadaşımız, 'Bunlar hiçbir şey yapamadılar. Arkadaşlarımız içeride transfer çalışıyor. Onlar yapacak' dedi."

Şurda kastedilen ekipte D'avila ile alakalı bence.

DW Sports Management - Danışman firma - Oyuncu danışmanı

Bu listeye göre ya Emre Kılınç ya Trezeguet'i kulübe kazandırmak için elinden geleni ardına koymayacak. Fenerbahçe ile de iyi ilişkileri (Josep ve Guiliano'yu önerip satan bu) . Onlara da harıl harıl öneriyordur.

Moses Simon'da 23 yaşında sol açık. Bu oyuncunun da menajeri. Bu oyuncuyla da adımızın geçeceğine eminim.

William D'avila super bir menajer, keske apo hic karismasa transfere

William D'avila super bir menajer, keske apo hic karismasa transfere

Başkan açıkladı, Ndiaye'nin idari şartları geldiği zaman Galatasaray'a bedelsiz kiralık olarak katılacak. Bence önemli iş.. -Fatih Terim

D'avila
para kazanacak diye bize 750.000 ekstra para ödetti. Sonuçta o da bir menajer , işi farklı boyutlara taşımamak lazım.

eğer elife ve zajha bahsedilen teklifler varsa yuh diyorum. bizimkiler hala teklif arıyor

34 yaşına girecek futbolcuya umarım yatırım yaparlar.

Ölü yatırım bunlar kardeşim, ölü.

Senin solbekin seni şampiyon yapmaz, yapamaz. Takımın iskeleti iyi olur, takım formda olur, beklerde seni uçurur.

Şikecilerde iskelet desen yok, oyuncuları bile yok. 11 bile çıkaramıyor taraftarları. FFP’den ceza yiyecekler üstelik.

Umarım Kolarov’u alırlar. Brezilya’dan genç solbek almazlar. Herifler bi şekilde satıyorlar işte Brezilyalıları.

Umarım dediğin gibi olur

1-2 sene çok ciddi katkı alırlar bence tabi dediğin gibi ölü yatırım olur.Ben bu yüzden Banega'ya bile tam olumlu bakamıyorum

Umarım dediğin gibi olur

1-2 sene çok ciddi katkı alırlar bence tabi dediğin gibi ölü yatırım olur.Ben bu yüzden Banega'ya bile tam olumlu bakamıyorum

Banega konusunda sana katılıyorum.

Bende iyi futbolcu olduğunu biliyorum, ama ilk tercihim olmazdı.

Kesinlikle en fazla 25 yaşında olsun isterim.

Aha satiliyor dedi

Ed yanlis anons cagnemis

Futbolcudan anlayan hocada ayri bir haz verior be keardesim

Hocanın gomisten ağzı yandı. belhandayı o yüzden satmak istemiyor. yönetimi az çok biliyor yani.

Ft. : belhandayi gonderirseniz 5. Yildiz icin baska hoca bulursunuz. Euro News Agency pg 56

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt