- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Şu an kafadan 2 mevki bom boş üstüne 3,8 milyonda eksideyiz mecbur satacaz ama aynı durum değil
valla nasıl satacaklar bilmiyorum. hiç umudum yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an kafadan 2 mevki bom boş üstüne 3,8 milyonda eksideyiz mecbur satacaz ama aynı durum değil
Forumda soy ad degismeleri havada ucuyor. Bir sinir olmasi lazim ne o böyle her ay soy adini degistiren üyeler var sacmalik o konuda yöneticilerden aciklama bekliyorum. Ben kiminle yazacagimi bilmiyorum, cok kafa karisitiyor
Burada gercek isim kullanılıyor dedi bana arkadaşim öyle kaydoldum ancak bakıyorum ki kimse gercek ad soyadi ile degil burada. O zaman normal nick sistemine gecilsin bari isteyen istedigi kullanici adini secsinForumda soy ad degismeleri havada ucuyor. Bir sinir olmasi lazim ne o böyle her ay soy adini degistiren üyeler var sacmalik o konuda yöneticilerden aciklama bekliyorum. Ben kiminle yazacagimi bilmiyorum, cok kafa karisitiyor
Diagne mariano fernando. 13,2,4 desek 20ye yakin para. Belese babel douglas jimmy al bu parayı da potansiyelli genclere göm.Olm harbiden kendimi keserim bu belhanda gitmezse. Kimi satip para alacagiz lan
Peki o zmn madem transfer yok herkes bir nick secsin !! Toplayip yetkiliye bizzat ulastirqcagim gsc root beye
11101110001Peki o zmn madem transfer yok herkes bir nick secsin !! Toplayip yetkiliye bizzat ulastirqcagim gsc root beye
Senin modlogunu almislar cunt artik susup köşede duracanAciklama talebiniz Reddedildi
@ÖküzPeki o zmn madem transfer yok herkes bir nick secsin !! Toplayip yetkiliye bizzat ulastirqcagim gsc root beye
Gerekirse 10 verin alın bunu.
Rahatça +15'e satılır.
En az +15 Gol atar, çok iyi bir Şut tekniği var.