Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda soy ad degismeleri havada ucuyor. Bir sinir olmasi lazim ne o böyle her ay soy adini degistiren üyeler var sacmalik o konuda yöneticilerden aciklama bekliyorum. Ben kiminle yazacagimi bilmiyorum, cok kafa karisitiyor

Portekiz'e penaltı verdi hakem . VAR'a bakıp bir önceki pozisyondan İsviçre'ye çaldı penaltıyı .

Forumda soy ad degismeleri havada ucuyor. Bir sinir olmasi lazim ne o böyle her ay soy adini degistiren üyeler var sacmalik o konuda yöneticilerden aciklama bekliyorum. Ben kiminle yazacagimi bilmiyorum, cok kafa karisitiyor

Aciklama talebiniz Reddedildi

Burada gercek isim kullanılıyor dedi bana arkadaşim öyle kaydoldum ancak bakıyorum ki kimse gercek ad soyadi ile degil burada. O zaman normal nick sistemine gecilsin bari isteyen istedigi kullanici adini secsin

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne hem Belhanda'da satilacaktir, Belhanda zaten onceden de gitmek istiyordu. Diagne ye zaten 2-3 teklif varmis, ve iyi para kazanirsam ayrilirim demisti.

Tek sorun burda Mitroglu

Bu Banega oynadığımız futbol tarzına bana göre uymaz.

Ha alacaksak illa o zaman arkaya adam yiyen ve ciğersiz bir CDM lazım.

En az Wanyama veya Amartey kalitesinde olmalı o CDM.

Kanatlarımızın da defansa yardıma gelen tip olması lazım. Yada forvet oynayan arkadaşın full tempo pres yapan biri olmalı.

Benim için orta sahaya gelecek adamın hem temiz ayaklı olması hem de tempolu oynayan biri olması gerekiyor.

Yukarıdaki özelliklere yakın adı sanı belli adamlar min. 15 milyon euro'dan başlar.

O yüzden o bölgeye kumar oynayıp scout transferi yapmalıyız. Umarım gelecek adam Marcao gibi çıkar.

Lütfü napıyor acaba? Tam öyle bir adama ihtiyacımız var. Futbolcu alıp satmak için iyi ilişkiler kurmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt