- 24 Haziran 2009
- 1.401
- 734
- 1.683
Feghouli giderse shaqiri nasıl olurBence feghouli sürpriz sekilde gidecek 15e falan
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli giderse shaqiri nasıl olurBence feghouli sürpriz sekilde gidecek 15e falan
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana isim vermedi de yönetim transferlerde eskisi gibi hatalar yapamayacak.Öncelik bonservissiz futbolcuları başka bi takıma kaptırmadan almak.Futbolcu satışı yapıldıktan sonra anlaşılan futbolcularla imzalanır.İsimleri anlaşma olmadan veremem dedi.Zaten Özgür de forumda aktif olacak..Hocam Özgür Ayten transfer durumunu sana anlattığını söylemişti.İsim vermiyorsun bari gidişat iyi mi onu söyle
TeşekkürlerBana isim vermedi de yönetim transferlerde eskisi gibi hatalar yapamayacak.Öncelik bonservissiz futbolcuları başka bi takıma kaptırmadan almak.Futbolcu satışı yapıldıktan sonra anlaşılan futbolcularla imzalanır.İsimleri anlaşma olmadan veremem dedi.Zaten Özgür de forumda aktif olacak..
Sevmiyorum sakiriyi hocam, bilemem vaktinde baseldeyken istemiştik de alamamıştikFeghouli giderse shaqiri nasıl olur
As rtas hosgeldiniz nöbeteSaaaaaaaaaaaa
Saaaaaaaaaaaa
Bende Cengiz-Abdurrahim ikilisinin yine rezaletleri yaşatacağını düşünüyorum. Her ne kadar herşey lehimize gibi gözüksede bu iki arkadaşın beceriksizliğine hiç bir güç dayanmaz. Sezona yine bir yerlerimiz eksik başlarız .skov-bennacer falan uçmayın bu adamlar büyük bir ihtimal EPL falan giderler. marcao gibi no name adamlar değiller piyasaları var bu adamların.. diagne hariç kimsenin gitmeyeceğini düşünüyorum
Serkan Reçber Balanta'yı öneriyor . Adam son 2 senede 10 kez sakatlık geçirmiş 180-200 gün sakatmış ezberlemiş isimleri konuşuyor komedi .
Ben ilk kez izledim FM'yi açmış uyguna iyi oyuncular listesi demiş 50-60 isim ezberlemiş gibi . Rekik diyor hayatında kaç kere izledi de öneriyor . Basel'in kaç maçını izledi acaba son iki senede . Yalan dolan herifler .makine gibi her programda aklına geleni söylüyor yaw