Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Özgür Ayten transfer durumunu sana anlattığını söylemişti.İsim vermiyorsun bari gidişat iyi mi onu söyle
Bana isim vermedi de yönetim transferlerde eskisi gibi hatalar yapamayacak.Öncelik bonservissiz futbolcuları başka bi takıma kaptırmadan almak.Futbolcu satışı yapıldıktan sonra anlaşılan futbolcularla imzalanır.İsimleri anlaşma olmadan veremem dedi.Zaten Özgür de forumda aktif olacak..

Bana isim vermedi de yönetim transferlerde eskisi gibi hatalar yapamayacak.Öncelik bonservissiz futbolcuları başka bi takıma kaptırmadan almak.Futbolcu satışı yapıldıktan sonra anlaşılan futbolcularla imzalanır.İsimleri anlaşma olmadan veremem dedi.Zaten Özgür de forumda aktif olacak..
Teşekkürler

-------------------------muslera-------------------------

---mariano----luyindama----marcao-----nagatomo---

-----------------fernando-----------banega-------------

----------------------------belhanda---------------------

---feghouli--------------------------------------babel---

------------------------------falcao-----------------------

diagne satışından 17 milyon euro geldi farz edelim.

5 milyon---------> luyindama

5 milyon--------->banega

5 milyon--------->falcao(kiralık)

babel bedelsiz

jimmy bedelsiz

şener bedelsiz

Galatasaray umut merasi istiyor , sari kirmizililar pazartesi bursaspora teklif goturecek (Aspor)
Omer bayram gonderilecek

skov-bennacer falan uçmayın bu adamlar büyük bir ihtimal EPL falan giderler. marcao gibi no name adamlar değiller piyasaları var bu adamların.. diagne hariç kimsenin gitmeyeceğini düşünüyorum

Feguli satilabilir diye dusunmekteyim maasindan oturu

skov-bennacer falan uçmayın bu adamlar büyük bir ihtimal EPL falan giderler. marcao gibi no name adamlar değiller piyasaları var bu adamların.. diagne hariç kimsenin gitmeyeceğini düşünüyorum
Bende Cengiz-Abdurrahim ikilisinin yine rezaletleri yaşatacağını düşünüyorum. Her ne kadar herşey lehimize gibi gözüksede bu iki arkadaşın beceriksizliğine hiç bir güç dayanmaz. Sezona yine bir yerlerimiz eksik başlarız .

Arkadaslar neden takimin tamamini degistirp 11 yaziyor anlamis degilim zaten defans kaleci saglam bir omurga var gecen sene zayif olan 8 no forveti gelistir kulubeye takviye yap yeter zaten hocada biliyor cl basari kisa vadede gelmez sen bu kisa vadede sampiyon ol gelirleri topla FFP bittigi yil vur kazmayi cl basari icin istedigini al bu sene gercekci olup 8 no fotvet ve klube yeterli ozaman diagne satilirsa para yeter bosta bir forvete imza attir paran artar bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt