Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim başkan yerden yere vurulacak biri değil.Kaç yıldır bizimle.İspanya Ligi bizim lige göre daha iyi bir seçenek.Piyasa değerini arttırmak isteyebilir..

Ben yerden yere vurmuyorum. Herkesin yeteneği farklıdır. Abdurrahim'in takımı butunlestirici motive edici yeteneği var ama bu kadar. Boyle transferler icin Haldun Üstünel gibi bir efsane lazım.

Ya abi birakin su genc avrupali fetisligini

Bati avrupadan potansiyelli genc Turkiyeye gelmeeeeeeeez

Anca afrikali, brezilyali gencleri getirebilirsin ki o da mechul

Kuluplerin acliktan agzi kokuyor adamlar skov olsen filan hayal kuruyor

Getirecegin max linnes olur okadar

Birde birde taraftarda cok sabir varmis gibide konusmuyormusunuz :))))

Brumaya bile hatirlayalim neler neler yazildi burda keza onyekuruyada ilk yari

Akli olan genc topcuda gelmez zaten

Gidin Banega, Brahimi, Savanier, Babel, Rondon, Talisca gibi adamlari konusun ya

Iki gundur skovu oraya olseni buraya diye bik bik konusuyorsunuz

Katıldığım bir bakış açısı.

Ben avrupada yasiyorum

Turkiyeye bakis acisi katarin bi ustu iste

Bu yunan ligi rus ligi ukrayna ligi icinde gecerli

Ruslarda para var basip aliyorlar tek fark o

Brahimi 3 ve Babel en fazla 2 senelik iş yapar. Beşiktaş in yaptığı hataya düşmemek için orta sahaya bir genç şart hatta bana kalsa kanada da rotasyon için brahimi ve feguli arkasına da gelişime acik bir genç lazım. İki senelik orta yaşlı futbolcular ile ligde ve Avrupa'da başarı alırız zaten doğru hamleler ile arkalarında yetişecek 2-3 genç olursa ilerisinide garantiye alabiliriz ve iyice yaşlanmış olacak adamlarida satabiliriz. Stoperler genç bu güzel. Moreno alınsa süper olur. Ortaya ilk 11 genç koşan bağlantı kuran iyi bir adam kanatlar feguli ve brahimi olsa bide balotelli gibi bir forvet ben okeyim. Hatta Avrupa'da is yapar ligide garantileriz. Para da gelir sorunda olmaz ama planlama tecrübeli oyunculara göre yapılacaksa genç te şart. Hatta mantıkli bence. Diğer arkadaşlara da katılıyorum. Serkan Reçber bu kulübe kazandirilmalidir. Utkucan ile iyi iş çıkarırlar

kesin gelmez demiyorum kaldı ki sociedad bizle maas konusuda da yarısamaz ancak sl 6 maç laliga 40 maç
İlk 11 oynayacağı kesin değilki?

Oyarzabal gibi şu an kesemeyeceği bir adam var.

Juanmi var, Januzaj var, biri iki herif daha var zaten.

Brahimi 3 ve Babel en fazla 2 senelik iş yapar. Beşiktaş in yaptığı hataya düşmemek için orta sahaya bir genç şart hatta bana kalsa kanada da rotasyon için brahimi ve feguli arkasına da gelişime acik bir genç lazım. İki senelik orta yaşlı futbolcular ile ligde ve Avrupa'da başarı alırız zaten doğru hamleler ile arkalarında yetişecek 2-3 genç olursa ilerisinide garantiye alabiliriz ve iyice yaşlanmış olacak adamlarida satabiliriz. Stoperler genç bu güzel. Moreno alınsa süper olur. Ortaya ilk 11 genç koşan bağlantı kuran iyi bir adam kanatlar feguli ve brahimi olsa bide balotelli gibi bir forvet ben okeyim. Hatta Avrupa'da is yapar ligide garantileriz. Para da gelir sorunda olmaz ama planlama tecrübeli oyunculara göre yapılacaksa genç te şart. Hatta mantıkli bence. Diğer arkadaşlara da katılıyorum. Serkan Reçber bu kulübe kazandirilmalidir. Utkucan ile iyi iş çıkarırlar
Serkan Reçber'i çok gözünde büyütüyorsun, bu kadar ağır tonda konuşan bir adamın söylediklerinin en az yarısı boştur.

Brahimi konusunda ise 3 yıl iş yapar, mental ve fiziksel kontrolünü sağlarsan ki fazlasını da yapar ama asıl mesele onu alıp seneye ya da 2 yıla satmak zaten.

Birde bizim ligde kazma dolu

Tamamen fizik kuvvete dayali oynuyorlar

Taktik maktik estetik hak getire

Bruma oyekuru gary niye one cikti

Cunki hizlilar kazmalara karsi hizlariyla bas ettiler

Cocuklugundan beri avrupada yetismis oranin taktik teknik pas oyununa gore egitimini almis avrupaliyi (genc)

Trde hasamat ederler ediyorlarda

Weigl banega seri brahimi feghouli orta sahası nasıl olur ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serkan Reçber'i çok gözünde büyütüyorsun, bu kadar ağır tonda konuşan bir adamın söylediklerinin en az yarısı boştur.

Brahimi konusunda ise 3 yıl iş yapar, mental ve fiziksel kontrolünü sağlarsan ki fazlasını da yapar ama asıl mesele onu alıp seneye ya da 2 yıla satmak zaten.
Brahimi gibi adam herşeye rağmen 2 yıl katkı verse bence gayet yeterli ve illa satılır güzel paraya. Adamın ismi var. Ama arkasına genç bir potansiyel şart oğlu sart. He onyekuru yu alabilyosan hiç bekleme ama gerçekçi olmak lazım. Serkan Reçber de bence futboldan anlayan bir insan. Emre utkucan ile birlikte çalışırsa güzel olurdu bizim için. Programda söylediği topçular gerçekten iyi skov u iki sene önce söylemiş olması bence güzel. Scout zor iş Türkiye'de hiç yoktan emre utkucan ile beraber bakarlardı iyi olurdu diye düşünüyorum. Bu arada brahimi beni heyecanlandırıyor.

Olseni 2 sene önce keşfetmişiz adam bu sene iyi performans sergiledi geçen sene alsaydık alabilirdik iyi performans sergileyen adami zaten bize yedirmezler bizim transferler yine transfer sezonunun bitmesine 1 hafta kala belki biter yada son gün trezege muric alinir yönetimi destekliyorum ama bu tansferler için prof birini bulmaliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt