- 26 Kasım 2012
- 185.579
- 258.190
- 5.998
Weigl banega seri brahimi feghouli orta sahası nasıl olur ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Feguli gidiyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Weigl banega seri brahimi feghouli orta sahası nasıl olur ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla 10 isim söylüyor ikisi iyi gerisi fos, Serkanla ilgili düşüncem bu. 2 yıl önce Olsen'i söyledim diyor ama kaydı yok, keşke paylaşsa da emin olsak.Brahimi gibi adam herşeye rağmen 2 yıl katkı verse bence gayet yeterli ve illa satılır güzel paraya. Adamın ismi var. Ama arkasına genç bir potansiyel şart oğlu sart. He onyekuru yu alabilyosan hiç bekleme ama gerçekçi olmak lazım. Serkan Reçber de bence futboldan anlayan bir insan. Emre utkucan ile birlikte çalışırsa güzel olurdu bizim için. Programda söylediği topçular gerçekten iyi skov u iki sene önce söylemiş olması bence güzel. Scout zor iş Türkiye'de hiç yoktan emre utkucan ile beraber bakarlardı iyi olurdu diye düşünüyorum. Bu arada brahimi beni heyecanlandırıyor.
Bir yerlerden bir şeyler ezberleyip konuşan bir adam . Saydığı adamları ciddi izlediği yok hatta açıp transfermarkt'a bile bakmamış . Dün son iki senede10 kere sakatlanmış toplam 200 gün sakat kalmış adamı önerdi mesela . Her ligi izliyormuş takip ediyormuş gibi hava veriyor inanmayın şöyle adamlara isim ezberliyor işte FM ucuza transfer yapılacak en iyi oyuncular yaz google'a çıkanlara benzer isimleri söylüyor ki söylediklerinin bir kısmı Türk kulüplerinin alması mümkün olmayan oyuncular yoksa oturup hem Meksika Ligi hem Arjantin Ligi hem İsviçre Ligi hem 35 lig daha kimse devamlı izlemez hadi izledin atıyorum bir oyuncuyu önerebilmek için ciddi ciddi oturup 7-8 maçını 90 dakika izlemen lazım en az . Bunu da yapması mümkün değil bugün bir gözlemci bile tamamen bu işten para kazanmasına rağmen tek başına yapamaz bunu gözlemci ekipleri kurulur bu yüzden . Yani 85 ligden bir sürü oyuncu saydırınca ve izlemediğim oyuncuyu önermem ben diyince futbol bilgisi yüksek olunmuyor aksine yalancı olunuyor .Serkan Reçber bu kulübe kazandirilmalidir.
Serkan recber
Onder ozen
Iyi yorumcular
Sahada realde ise bos gectiler
Konusmak farkli meziyet
Yapmak farkli meziyet ister
Bence programda şu açıdan bakıyor. Türkiye'deki tüm takımları düşünerek. Söylediği orta şeker adam mesela bize değilde işte başakşehir e iyi gider yada Kayserispor a yani herkes için konuşuyor gibi. Ya sonuçta adam yarın programda saçmalar bizde boşuna konuşmuş oluruzValla 10 isim söylüyor ikisi iyi gerisi fos, Serkanla ilgili düşüncem bu. 2 yıl önce Olsen'i söyledim diyor ama kaydı yok, keşke paylaşsa da emin olsak.
Yanlış, herşeye beceriksizlik yönünden bakmayın, bu tamamen lig ile alakalı, La liga varken ne işi var türkiye liginde, yeteneğini gösterirse ordan yürür gider
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haldun Üstünel işlerine önem verdiği için gelmek istemeyebilir.Onun dışında Şükrü Hanedar bence iyi.Önceki transfer hatası yönetime yazar.Transfer konusunda acemiydiler.Fatih hocanın videosunu izledikten sonra rahatım..Ben yerden yere vurmuyorum. Herkesin yeteneği farklıdır. Abdurrahim'in takımı butunlestirici motive edici yeteneği var ama bu kadar. Boyle transferler icin Haldun Üstünel gibi bir efsane lazım.
Olabilir hocam saygım var her düşünceye. Ama gerçeklere bakmak gerekirse bizde scouting hiç bir zaman başarılı olmadı onuda söyliyim. Marcao ve lyundama var Bruma bence scouting değil. Az yaniBir yerlerden bir şeyler ezberleyip konuşan bir adam . Saydığı adamları ciddi izlediği yok hatta açıp transfermarkt'a bile bakmamış . Dün son iki senede10 kere sakatlanmış toplam 200 gün sakat kalmış adamı önerdi mesela . Her ligi izliyormuş takip ediyormuş gibi hava veriyor inanmayın şöyle adamlara isim ezberliyor işte FM ucuza transfer yapılacak en iyi oyuncular yaz google'a çıkanlara benzer isimleri söylüyor ki söylediklerinin bir kısmı Türk kulüplerinin alması mümkün olmayan oyuncular yoksa oturup hem Meksika Ligi hem Arjantin Ligi hem İsviçre Ligi hem 35 lig daha kimse devamlı izlemez hadi izledin atıyorum bir oyuncuyu önerebilmek için ciddi ciddi oturup 7-8 maçını 90 dakika izlemen lazım en az . Bunu da yapması mümkün değil bugün bir gözlemci bile tamamen bu işten para kazanmasına rağmen tek başına yapamaz bunu gözlemci ekipleri kurulur bu yüzden . Yani 85 ligden bir sürü oyuncu saydırınca ve izlemediğim oyuncuyu önermem ben diyince futbol bilgisi yüksek olunmuyor aksine yalancı olunuyor .
Haldun Üstünel işlerine önem verdiği için gelmek istemeyebilir.Onun dışında Şükrü Hanedar bence iyi.Önceki transfer hatası yönetime yazar.Transfer konusunda acemiydiler.Fatih hocanın videosunu izledikten sonra rahatım..
Ilgaz Çınar bence en bilgili ve düzgün kişiydi bunlar arasında lakin bu işlerde daha önemli bir nokta varki scouting yetenek işi biraz da. Mesela işim o olsa çıkıp ben de iyi oyuncuları izlerim ve öneririm lakin sahada farklı şeyler gerekiyor.Bence programda şu açıdan bakıyor. Türkiye'deki tüm takımları düşünerek. Söylediği orta şeker adam mesela bize değilde işte başakşehir e iyi gider yada Kayserispor a yani herkes için konuşuyor gibi. Ya sonuçta adam yarın programda saçmalar bizde boşuna konuşmuş oluruzo sebeple bişey diyemem ama emre utkucan+ Serkan güzel olabilir diye düşündüm işte
İki akıl bir akıldan iyidir
Yönetim transfer konusunda acemiyse nasıl transfer yapsın?Alan ile anlaştı menajeri sıkıntı çıkardı.Fatih hocanın istifa konuşmasından sonra yönetim transfere hız verdi..Şükrü beceriksizin teki
Yönetim transfer konusunda acemiyse nasıl transfer yapsın?Alan ile anlaştı menajeri sıkıntı çıkardı.Fatih hocanın istifa konuşmasından sonra yönetim transfere hız verdi..
Birde bizim ligde kazma dolu
Tamamen fizik kuvvete dayali oynuyorlar
Taktik maktik estetik hak getire
Bruma oyekuru gary niye one cikti
Cunki hizlilar kazmalara karsi hizlariyla bas ettiler
Cocuklugundan beri avrupada yetismis oranin taktik teknik pas oyununa gore egitimini almis avrupaliyi (genc)
Trde hasamat ederler ediyorlarda