Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Galatasaray Lisesi mezunu ve üniversiteyi İtalya'da okumuş.Dış görünüşünde neyi var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray Lisesi mezunu ve üniversiteyi İtalya'da okumuş.Dış görünüşünde neyi var?
Fatih hoca orda hem buna hem abdurrahime lafi soktu iki beceriksiz diye
Abdurrahimde gecen soyledi zaten
Hoca hemen baska bir ekip kurmus bunlarin dubai fiyaskosundan sonra
Bu arada ben Balanta için demiştim 200 gün sakat olayını Rekik için de Hertha'da forma bulamıyor demişti sakat olmadıkça iki senedir devamlı oynuyor adamOlabilir hocam saygım var her düşünceye. Ama gerçeklere bakmak gerekirse bizde scouting hiç bir zaman başarılı olmadı onuda söyliyim. Marcao ve lyundama var Bruma bence scouting değil. Az yani
Ekipte Şükrü Hanedar vardır..Fatih hoca orda hem buna hem abdurrahime lafi soktu iki beceriksiz diye
Olseni 2 sene önce keşfetmişiz adam bu sene iyi performans sergiledi geçen sene alsaydık alabilirdik iyi performans sergileyen adami zaten bize yedirmezler bizim transferler yine transfer sezonunun bitmesine 1 hafta kala belki biter yada son gün trezege muric alinir yönetimi destekliyorum ama bu tansferler için prof birini bulmaliyiz
Ekipte Şükrü Hanedar vardır..
İyi transferler olabilir ama şartlar aynı değil.Fatih hocanın elinde aynı imkanlar olsa Maicon ve Belhanda'yı o bonservisle aldırmazdı.Bruma'yı hemen satmazdı..Cenk’in yaptığı transferler olmasa rüyanızda görürdünüz son 2 şampiyonluğu
dediğin doğru bence bizim transfer işini davilla yürütüyor. Satış ve alışlarımızda hep bu adamın ismi var.Fatih hoca orda hem buna hem abdurrahime lafi soktu iki beceriksiz diye
Alan ile anlaştı.Menajeri sıkıntı çıkardığı için transferi iptal oldu.Fatih hocanın toplantısında vardı..O abdulle dubaiden donuyordu
Genel anlamda düşüncelerine katılmakla birlikte kiralamak tam olarak scouting değil diye düşünüyorum. Yada macbur şartlar bizi buna zorladığı için evet kiralikta bizde bir scouting başarısı var ancak gerçek scouting patlamadan alıp parlatmaktir. Türkiye şartları düşünülünce oda zor ama mesela şu skov alınabilirdi cidden bir iki seneye güzel paralar kaldırdık ancak ne için gelmedi istendi mi bilmediğimiz için yorum yapmak anlamsız. Moreno gibi bonservisi elinde 25-26-27 yaş civarı topçular iyi maaşla gelirse oda bir seçenek bence. Hem başarı gelir hemde para kazandirir. Çünkü 18 inde alıp geliştirme işi bizde olmuyor. En güzel örnek Bruma. İspanyadan önce sadece çalım atabilen biriydi. Gitti geldi asist ve bitiricilik öğrendi. Maalesef gercekleride görmek lazım seninde vurguladigin gibiBu arada ben Balanta için demiştim 200 gün sakat olayını Rekik için de Hertha'da forma bulamıyor demişti sakat olmadıkça iki senedir devamlı oynuyor adamve bu arada onun da son iki senede 150 gün üstü sakatlığı var . Konuşmalarının çoğu internetten araştırma bile yapmadan sallamasyon muhtemelen TRT'den güzel para kaldırıyordur dayısı varsa şurada burada tutmuştur kendine bu işleri bilmeyen bir danışman buna isim veriyordu o da salla babam salla .
Gözlemci işine gelecek olursak malesef bütçemizde ve beklentimizde bunu yapmak çok zor ve yine buna ek olarak potansiyelli bir adamı Türkiye'ye geitrmek de zor . Bunun dışında Telles her ne kadar biz kullanamamış olsak da Bruma Marcao Luyindama Onyekuru Rodrigues Denayer gibi başarılı örnekler oldu bence . Yani yurt içinden aldıklarımızı çıkarırsan ( onların gözlemci işi olduğunu sanmıyorum ) ve isimli aldığımız oyuncuları çıkarırsan alınan oyuncularda başarı oranı hiç fena değiş zira Porto Benfica vs gibi takımların bile biz sadece müthiş paraya sattıkları oyuncuları görüyoruz da aslında 80 tane genç transfer yapıyorlar patladıkları da çok oluyor imkanları var alabiliyorlar Brezilya Liginden şuradan buradan bir sürü oyuncu . Bizde ise aldığın transferin çok başarılı olması direkt takıma katkı yapması şart çünkü hem bütçe yok hem beklenti büyük .
Alan ile anlaştı.Menajeri sıkıntı çıkardığı için transferi iptal oldu.Fatih hocanın toplantısında vardı..