Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi yere imza atmaya gidiyorsan Galatasarayin asbaskiysan o imzayi attirirsin

Ondan once gorusmeleri yapan şükrü belli ki iyi yapamiski anlasmaya menajerler biz bu mallari kekleriz dusuncesine girmisler

Ali kocda havard okumus :)))) yine beyinsiz malin teki

Birsey ifade etmiyor benim icin tahsil

Benim isim insan sarrafligi

Cok nadir yanilirim

Bundan cacik olmaz
Iyi yonetici sorunu cikarttirmaz

Is bitirmek farkli meziyet ister

O sonda ki toplanti resimli

Albayrak acikladi ya baska bir ekip kurmus hoca bunlar dubaiden gelince gormusler :)
Dediği ekipte Şükrü Hanedar da var.Fotoğrafta var.Menajerini nasıl kontrol etsin?

Diagne Talisca kafa kafaya ya da birkaç milyon vererek değişsek, Belhandayı 9-10 civarına yollasak elimizde 9 milyon kalıyor. 3.8 i düşersek yaklaşık 5 milyon daha paramız kalır. Nagatomoyu da 5 e yollasak toplam 10 milyon eder.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao X
Fernando Banega
Feghouli Talisca X
Balotelli

Sol kanada 10 milyona 2 adam alırız + Babel de gelirse baya sağlam olur. Ama kesinlikle bu iki adam da genç olmalı takımın kalanı tecrübe açısından gayet yeterli.

Dediği ekipte Şükrü Hanedar da var.Fotoğrafta var.Menajerini nasıl kontrol etsin?

Guzel kardesim git once abdurrahimin konusmalarini bi oku

Ondan sonra cevap ver

Zaman cizelgen yanlis o toplantida apoda var zaten

Abdurrahim baska bir ekipden bahsediyor bunlar dubaideyken arada 1 haftalik boslugun var senin

Talisca Çin de yıllık 7 milyon euro kazanıyormuş. Yıllık 3 milyon euro verelim kalanını NEF karşılasın öyle bedavaya sponsor olmak yok. Eskiden dalga geçer gibi göğüs sponsorluğu için 3 yılda toplam 53 milyon tl falan vermişlerdi. Sözleşme uzatacaksak en az bir kaliteli futbolcunun bonservisini ya da yıllık ücretini ödemeli.

Guzel kardesim git once abdurrahimin konusmalarini bi oku

Ondan sonra cevap ver

Zaman cizelgen yanlis o toplantida apoda var zaten

Abdurrahim baska bir ekipden bahsediyor bunlar dubaideyken arada 1 haftalik boslugun var senin
Açıklamaları okudum.2013 zamanını anlatıyo da olabilir.Dediğim fotoğraf yeni.Necati falan da vardı fotoğrafta..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt