- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
2019/2020 Sezonu Kadro Önerileri yedek kadroyu ne sen sor ne ben söyleyeyim.Muslera 15m
Cagne 12m
Belhanda 10m
37-5M = 32M euroyla harika kadro kurarsin
mesela kime alirdin @Murat Saylak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2019/2020 Sezonu Kadro Önerileri yedek kadroyu ne sen sor ne ben söyleyeyim.Muslera 15m
Cagne 12m
Belhanda 10m
37-5M = 32M euroyla harika kadro kurarsin
mesela kime alirdin @Murat Saylak
Bunlar nasil gazeteci yorumcu yanibasindaki oyuncuyu tanimiyor bunlardan sonra Serkan rencber messi gibi geliyorAynen o![]()
İyi transferler olabilir ama şartlar aynı değil.Fatih hocanın elinde aynı imkanlar olsa Maicon ve Belhanda'yı o bonservisle aldırmazdı.Bruma'yı hemen satmazdı..
Bunlar nasil gazeteci yorumcu yanibasindaki oyuncuyu tanimiyor bunlardan sonra Serkan rencber messi gibi geliyor
Karakullukcumu? o fena degildi ne yaptida kovdularUğur vardı onu da kovdular malum sebeplerle
![]()
Kaç para lan!
Arjantin basınına göre Boca Juniors, Fernando Muslera için Galatasaray'a 10 milyon €'luk teklif yapacak.
tonca parayi verince adamlar gelme gafletinde bulundu. o sezon zararimizi biliyorsun.Cenk’in yaptığı transferler olmasa rüyanızda görürdünüz son 2 şampiyonluğu
Karakullukcumu? o fena degildi ne yaptida kovdular
İskandinavlar zayıf noktam kankaolseni sever misin knk
Gayet uygun ücrete yapıldı tüm transferler.tonca parayi verince adamlar gelme gafletinde bulundu. o sezon zararimizi biliyorsun.
İskandinavlar zayıf noktam kanka
aynen. yok kadro iyiymis sampiyon olmus. 2-3 takviye yetermis 11 e.Belhanda cagneyi feguli fernandoyu satarim ayni performansi vereceklerini sanmiyorum samp ligini dusunuyorsak bu kadro çok zayif
senin için zenciler neyse benim için iskandinavlar o knközel ilgi alanın ha
uygun derken belhanda 10 milyon euro maasi belli. feghouli ucuza gelmis gibi ama onun maasida 4.5Gayet uygun ücrete yapıldı tüm transferler.