Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brahimi asla imkansiz bir Transfer değildir. Bazilari burada Mbappe muamelesi yapiyor,
Kolay transfer demiyorum ama 28 yaşinda bir Sneijderin geldiği ülke 30 yaşinda bir Brahimi de gelir.

Bu herif 30 yaşina gireçek. Muhtemelen son büyük kontrati almak peşinde olaçak. Bizim vereceğimiz para aşagi yukari Feghouli gibi 4 MİLYON EURO NET olur.

Imza parasi; 3 Milyon.

3 Yillik Sözleşmeyi düşünürsek yillik 5 Milyon Euro’ya geliyor. Bu parayi almak icin Ingiltere yada Ispanyadan 10 Milyon € teklif almasi gerekiyor.

TOP 5 takima gitmeyçegine göre; bu Parayi AVRUPA’da hiç bir yerde alamaz.

Hadi diyelim ki West Ham tarihnin en fazla Maaş verdiği Chıcharito 7 Milyon Dollar Brüt (3,5 net) Brahimiye teklif yapar, sizce kimi Seçer?

47959

EPL’de oynamak tabi ki her oyuncu ister ama bu saaten sonra oyuncu paraya bakar, ha birde sportif acidan Şampiyonlar Ligi, Milli Takim Arkadaşi Feghoulı ve ailece İSTANBUL gibi muhteşem şehrinde yaşamak kim istemez ?

Bence gercekten istiyorsak Brahimyi aliriz. Seve seve gelir. Muhtemelen transfer dönenin bitene kadar teklifleri değerlendirip en somunda kararini verecek, Sneijderin de yaptiği gibi.

Başkan da bu firsati kaçmaz bençe, Hazir Brahimi gibi world class bir oyuncu bonservisi elindeyken.

#Brahimi4Galatsaray

47960

Yannick Carrasco çinden ayrılmak istiyormuş Babeli forvet gibi düşünüp sola Carrascoyu alsak süper olmaz mı 10 milyona transfer olmuş çine

Doğrudur,bu kadar değerli bir adamı kaçırmamalıyız kesinlikle,şartları belirtildiği gibiyse tabi.
Brahimi'yi yıllardır beğenerek izlerim ama son hareket noktasında eksikleri var bu yüzden ufak çekincelerim yok değil maliyetini de düşününce lakin en kötü 8-9a satılır ölüsü.

Brahimi asla imkansiz bir Transfer değildir. Bazilari burada Mbappe muamelesi yapiyor,
Kolay transfer demiyorum ama 28 yaşinda bir Sneijderin geldiği ülke 30 yaşinda bir Brahimi de gelir.

Bu herif 30 yaşina gireçek. Muhtemelen son büyük kontrati almak peşinde olaçak. Bizim vereceğimiz para aşagi yukari Feghouli gibi 4 MİLYON EURO NET olur.

Imza parasi; 3 Milyon.

3 Yillik Sözleşmeyi düşünürsek yillik 5 Milyon Euro’ya geliyor. Bu parayi almak icin Ingiltere yada Ispanyadan 10 Milyon € teklif almasi gerekiyor.

TOP 5 takima gitmeyçegine göre; bu Parayi AVRUPA’da hiç bir yerde alamaz.

Hadi diyelim ki West Ham tarihnin en fazla Maaş verdiği Chıcharito 7 Milyon Dollar Brüt (3,5 net) Brahimiye teklif yapar, sizce kimi Seçer?

Ekli dosyayı görüntüle 47959

EPL’de oynamak tabi ki her oyuncu ister ama bu saaten sonra oyuncu paraya bakar, ha birde sportif acidan Şampiyonlar Ligi, Milli Takim Arkadaşi Feghoulı ve ailece İSTANBUL gibi muhteşem şehrinde yaşamak kim istemez ?

Bence gercekten istiyorsak Brahimyi aliriz. Seve seve gelir. Muhtemelen transfer dönenin bitene kadar teklifleri değerlendirip en somunda kararini verecek, Sneijderin de yaptiği gibi.

Başkan da bu firsati kaçmaz bençe, Hazir Brahimi gibi world class bir oyuncu bonservisi elindeyken.

#Brahimi4Galatsaray

Ekli dosyayı görüntüle 47960

Araplar , çinliler vs varken son kontrat olmaz 30 yaşında

Babel ve Brahimi aynı bölge oyuncuları. Açıkçası bu transfer haberi hiç mantıklı gelmiyor bana. Nerden baksanız 2.5 miyon Babel alsa , 3.5 da Brahimi alsa 6 milyonu bir bölgeye gömmek hiç akıllıca değil. Daha olası imza paralarını saymadım bile. Brahimi ismini bilerek diğer kulüpler için fiyat yükseltmek amacıyla veriyorlar gibi geliyor bana..

Aslında bu transfer döneminde en rahat takım biziz veya biz olmalıyız. Sat Diagne'yi. Sağlam bir 8 ve forvet al. Babelle zaten sözleşme imzalamışsın diye kabul ediyorum (ki doğru bir transfer olur). Alırsan yedek kulübesine bir-iki adam al ve transferi kapat. Bu sene takımla çok oynamak mantıklı olmaz...

Maçı izleyen varmı ilk transferimiz Babel nasıl oynuyor ? Avrupa şampiyonası için bu yıl ekstra kasacaktir

bra feg bel üçlüsüne toplamda 12-13 milyon euro'ya yakın maaş ödeyeceğiz eğer böyle bir üçlü olursa bu çok fazla oluyor cidden eğer borcu bitirmek istiyorsak böyle maaş ödememeliyiz ama bu üçlü çok güzel duruyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt