Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Varımı yoğumu ortaya koyar, Talisca'yı getiririm.
Isterse dunyanin en iyi oyuncusu olsun bir oyuncuda karakter yoksa gozunu para hirsi burmusse helede brezilya cingenesi ise hic bir fayda goremezsin yarin arap gelip senden fazla verir ceker gider oyuncu alirken once karakterine ailesine bakmak lazim yetenek sonraki is kiralik onyekurunun canini disine takip sampiyonluk icin yardirmasinida gorduk

Talisca denen adamin tinercileri para icin satip cine gitmesinide gorduk keza gomiside gorduk Bana takimdaslik arkadaslik hirs gibi kavramlara sahip oyuncular lazim yoksa basari gunluk olur

atilan gollerden sonra verilen tepkilere cok dikkat ederim feg onyekuru belhanda her gole muazzam sevinen adamlar cunku gazozuna mac yapsalar yine ayni hirsla oynarlar diagneye bakiyorum kendi attigi golden baskasi umrunda degil emre akbabanin attigi kendine carpip giren topta sevinecegine ben attim diye kendini gosteren bir egoist isterse 50 gol atsib gozumde bir hic

Babel bize gelmez.

Ajax’a dönebilmek için her şeyden vazgeçebilecek durumda.

Umarım talip olmazlar. Çünkü Hollanda basınına yaptığı açıklamada bariz şekilde Ajax’ı beklediğini, ve istediğini açıklamıştı.

Yani öyle Babel’e garanti gözüyle bakmayın.

47964

Forvet böglesinin Ozan Kabaki olurmu?

***********(babel) rondon**************
*(babel) brahimi*feghouli***skov******.
********seri********banega************
**yedekler
-Okay
-Şener
-Kaan

Flaş! Flaş! Flaş!

Herhangi bir gelişme yaşanmamıştır. İyi bayramlar dilerim :)

Ekli dosyalar

• 7503FA78-00C3-46A2-A017-55368FC14F48.webp
    7503FA78-00C3-46A2-A017-55368FC14F48.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 124
GSC mapushanesinde malesef Telefon ve Internet yoktu. Sonra Istihbarat ekibi ile toplanacağız. Son Haberleri ve Duyumları alacağım.

Banega ve Brahimi adım adım uçağa diyebiliriz ama.

mapus zordur bilirim. onyekuru kertenkelesi yüzünden bende ceza almıstım erzurum maçından sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt