Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmedigimden soruyorum yani oyuncu cop baris ozbekte alman pasaportu vardi premier ligte oynayabiliyor onyekuruya cikmiyor oylemi? bana tuhaf geldi bundan eminmisin renktas?

Onyekuru afrikalı hocam.

@Arif Ulu da mesela isterse premier ligde çalışma izni aranmadan oynayabiliyor. Değil mi renktaş?

Duyumculardan biri Banega Galatasaray'da yazmış.6 milyon euro bonservis ve 3 milyon euro maaş.Yalan ama keyiflendiriyo böyle haberler..

Babel, Sener ve Jimmy bonservissiz, Ozornwafor 250 bin dolar

Babel 2 sene bizde is yapar ama 2 yil icinde 7.5m kazanacagi icin maliyeti fazla

Sener transferine pek olumlu bakmasam da yerli oyunculara da ihtiyac var, boylece 1 yabanci kontenjani aciliyor ve bu hakkimizi hucum hattinda kullanabiliriz, Linnes de artik duzenli 11'de oynar, 2-3 milyona rotasyon icin alacagin Nazim Sangare mi yoksa bonservissiz Sener mi? FFP de varken Sener tercihi daha mantikli

Jimmy transferine gelince, takimda dogru durust oynatabilecegin yerli kanat yok. Sinan Gumus buyuk ihtimal gidecek + taraftarin buyuk bir kismi Gokhan Tore'yi istemiyor, Jimmy'nin maliyeti makul olacaksa sorun yok

Ozornwafor'a gelince 1 sezon belcika liginde oynayabilecegi bir takima kiralanmali, 3 yabanci stoper biraz fazla luks olur

İsmi geçen Banega & Brahimi & Seri hatta Skov gibi adamların hepsi iyi transfer ayrı ayrı hepsi kalite katacak adamlar da daha transfer döneminin başı bu adamların çoğunun ismini önümüzdeki hafta anmayacağız. Niye de insan keşke gelse hemen transfer döneminin başında transferlerimiz yetişse diyoruz

Medel e talip varmış bjk teklifleri reddetmiş. Kırmızı ışıklar altında öpeyim yanaklarınızı

Brahimi-Belhanda-Feghouli

Şu hücum hattı değil STSL için Avrupa için bile sağlam bir hücum hattı olurdu şu adamların önünde Diagne de oynasa Muriç de oynasa inan koymazdı bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt