Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Buffon Ocak ayında 42 yaşında oluyor. Juve'den PSG'ye giderek zaten itibarını zedeledi fenere giderse gözümdeki itibarı tamamen yerlere düşer. Juve de kalıp efsane olacakken madara oldu.

Fenerin kaleci planlaması ise tam bir facia.

Volkanla sözleşme uzattılar olmadı, Berke'ye 2 milyon euro bonservis verdiler tek maça çıkamadı gittiler üstüne Harun'u aldılar. Kadro dışı kalan Kameni'nin ise sözleşmesi 1 yıl daha devam ediyor o da yatarak 2 milyon euro kazanıyor. Tüm bunların üzerine yıllık 4 milyon euroya falan Buffon'u alırlarsa tüy dikerler.

Buffon gelmiş geçmiş en efsane 3 kaleci arasındadır bence rahatlıkla . Fakat bir de futbolun gerçekleri var yaşı 42 . Buffon'a olan sevgimden dolayı Fener'e gitsin istemem . Fakat objektif yaklaşırsam da hiç rahatsız olmam 42 yaşında bir kalecinin Fener'e gitmesinden .

geleceğini sanmam ztn hido.

büyük sürpriz olur gelirse.

ben adı geçen oyuncuların hiçbiriyle ilgilendiğimizi sanmıyorum. belki Brahimi. garip isimlere hazırlıklıyım

Hoca genç adamlar alacağız demisti. yalan söyleyecek değil. bence de çıkan ve özellikle yaşlı adamlar gelmez

Buffon
Dirar Harun Volkan Berke
Moses Eljif Bücür Günok
Frey Kameni

86ad0f7a979.jpeg

Bu arada futbol tarihinde zorunluluktan kalecilerin kale disinda baska pozisyonda oynadigi mac var mi
Euro08de tolga zengini mecburiyetten stoper oynatacaktik olmamisti son anda

42 yaşında Buffon ha :))) alsınlar abi alsınlar. Bu fener adam olmaz. İnsandan bahs ediyoruz 42 yaşında adamın refleksleri çok gerilemiş olur. Şahsım adına fenerin bu şekilde 3 sene daha yonetilip bizi Türkiye'nin bayerni PSG si yapma yolunda katkılarına hız kesmeden devam etmesini diliyorum. Çok iyi :)

Aynn.

Andreas Olsen ismini de ekleyelim. ilgilendiğimiz haberleri hocanın açıklamalarıyla örtüşüyor.

geçen haftalarda yazdım. hiç duyum vermeyen ve alakası olmayan bir arkadaş galatasaray belhanda yerine marcao tarzı bir scout transferi yapacak yazmıstı. şimdilik ismi bende kalsın da dedi. yani mutlaka o tarz adam gelecektir.

gerçekçi olun; Buffon gelmez. Hırslı adamdır buffon. ŞL'de olmayan Fb'ye gelmez. Parası olmayan Fener nasıl alsın Buffon'u.

İlla gidecekse MLS'e falan gider.

Skov olsen defterinin kendi tercihi yönünde ilerleyecegini düşünüyorum açıkçası. İspanya ya gider veya şampiyonlar ligi faktörü ile bizi seçer. Umarım gelir. Ciddi paralar kazandırır. İlk defa 20 milyon barajını asabiliriz. Ama korkum brumanin ilk sezonu gibi olması. Ayrıca sunuda ekliyim skov tam bir 10 numara çok temiz ayağı var iyi pas ve şut atıyor bunu alan hoca 10 numaraya devsirirse (ki devşirme işini aslında çok sevmem) eriksenin hızlısı olma potansiyeli çok yüksek. Benim gözümde süper bir kanat değil ama süper bir 10 numara olabilir

beyler sabah yazmıştım şener ozbayraklı bıttı dıye. sımdı maaşını oğrendım dövizle olmıcakmıs yerlı tl ıle olacakmış rotasyonda yararlı olur

Skov ... kaçan balık büyük olucak gene

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

geçen haftalarda yazdım. hiç duyum vermeyen ve alakası olmayan bir arkadaş galatasaray belhanda yerine marcao tarzı bir scout transferi yapacak yazmıstı. şimdilik ismi bende kalsın da dedi. yani mutlaka o tarz adam gelecektir.

ciquinho mu

Muslera
Linnes. Lyundama. Marcao. Nagatomo
Seri.(k) Banega
Skov. Feghouli. Bruma(k)
Moise Kean(k)

Bizim bu tarz genç,hırslı oyuncularla tecrubelileri kaynastirmamiz lazim.

Buffon Fener'e gitsin de güzel olur açıkçası çünkü bu saatten sonra sadece mali yük olur ama tavsiyem kendisine gitsin torun sevsin evinde artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt