- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Beyler yanlışlıkla makyaj temizleme suyu kaçtı boğazıma bişey olur mu? Ciddiyim yalnız

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

112Beyler yanlışlıkla makyaj temizleme suyu kaçtı boğazıma bişey olur mu? Ciddiyim yalnız![]()
![]()
Bence hastaneye git riske etme kimyasallar sıkıntılıBeyler yanlışlıkla makyaj temizleme suyu kaçtı boğazıma bişey olur mu? Ciddiyim yalnız![]()
![]()
Aseton tarzı malzemeler sıkıntı.Şakası olmaz.Yakın bi sağlık birimine git..Beyler yanlışlıkla makyaj temizleme suyu kaçtı boğazıma bişey olur mu? Ciddiyim yalnız![]()
![]()
Ya aptal kız arada bende kalıyor diye gargara şişesine makyaj temizleme suyu koymuş. Ben de gargara sandım dedim bir ferahlayayım. Tükürdüm gerçi hemen. Öyle boğazıma kaçma olmadı yani gargara düşün 5 saniye filan. Çok önemli bişeyse gideyim hemen hastaneye?Aseton tarzı malzemeler sıkıntı.Şakası olmaz.Yakın bi sağlık birimine git..
Yok. Panik yaptım sadece onun dışında bir belirti yok 30 dakika filan olduBoğazına kaçmadıysa çok sorun olmaz,ağzında yanma falan var mı?

Yakınsa git.Kafan rahat olur..Ya aptal kız arada bende kalıyor diye gargara şişesine makyaj temizleme suyu koymuş. Ben de gargara sandım dedim bir ferahlıyayım. Tükürdüm gerçi hemen. Öyle boğazıma kaçma olmadı yani gargara düşün 5 saniye filan. Çok önemli bişeyse gideyim hemen hastaneye?
Boyu kanada yakismiyo di mi hocamSkov olsen defterinin kendi tercihi yönünde ilerleyecegini düşünüyorum açıkçası. İspanya ya gider veya şampiyonlar ligi faktörü ile bizi seçer. Umarım gelir. Ciddi paralar kazandırır. İlk defa 20 milyon barajını asabiliriz. Ama korkum brumanin ilk sezonu gibi olması. Ayrıca sunuda ekliyim skov tam bir 10 numara çok temiz ayağı var iyi pas ve şut atıyor bunu alan hoca 10 numaraya devsirirse (ki devşirme işini aslında çok sevmem) eriksenin hızlısı olma potansiyeli çok yüksek. Benim gözümde süper bir kanat değil ama süper bir 10 numara olabilir
İçseydin büyük sıkıntıydı. Suyla falan bol bol gargara yap ama boğazda falan yanma varsa bence bi acile gitmende fayda var. Aseton tarzı kimyasalların hiç şakası yok direk zehirlerBeyler yanlışlıkla makyaj temizleme suyu kaçtı boğazıma bişey olur mu? Ciddiyim yalnız![]()
![]()
Acaba sana karşı bir saldırı mı? Fenerli mi kız?Ya aptal kız arada bende kalıyor diye gargara şişesine makyaj temizleme suyu koymuş. Ben de gargara sandım dedim bir ferahlayayım. Tükürdüm gerçi hemen. Öyle boğazıma kaçma olmadı yani gargara düşün 5 saniye filan. Çok önemli bişeyse gideyim hemen hastaneye?
Yok. Panik yaptım sadece onun dışında bir belirti yok 30 dakika filan oldu![]()
Dalga geçme amcam yav. Tırsmaktayım şu anAcaba sana karşı bir saldırı mı? Fenerli mi kız?
Lokma isterimhelvayi fistikli mi cevizli mi dagitalim knk
makyaj temizleme seysinin icinde saf su var yaw oldurmez