Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yanlışlıkla makyaj temizleme suyu kaçtı boğazıma bişey olur mu? Ciddiyim yalnız :asd: :asd:

Aseton tarzı malzemeler sıkıntı.Şakası olmaz.Yakın bi sağlık birimine git..
Ya aptal kız arada bende kalıyor diye gargara şişesine makyaj temizleme suyu koymuş. Ben de gargara sandım dedim bir ferahlayayım. Tükürdüm gerçi hemen. Öyle boğazıma kaçma olmadı yani gargara düşün 5 saniye filan. Çok önemli bişeyse gideyim hemen hastaneye?

Ya aptal kız arada bende kalıyor diye gargara şişesine makyaj temizleme suyu koymuş. Ben de gargara sandım dedim bir ferahlıyayım. Tükürdüm gerçi hemen. Öyle boğazıma kaçma olmadı yani gargara düşün 5 saniye filan. Çok önemli bişeyse gideyim hemen hastaneye?
Yakınsa git.Kafan rahat olur..

Skov olsen defterinin kendi tercihi yönünde ilerleyecegini düşünüyorum açıkçası. İspanya ya gider veya şampiyonlar ligi faktörü ile bizi seçer. Umarım gelir. Ciddi paralar kazandırır. İlk defa 20 milyon barajını asabiliriz. Ama korkum brumanin ilk sezonu gibi olması. Ayrıca sunuda ekliyim skov tam bir 10 numara çok temiz ayağı var iyi pas ve şut atıyor bunu alan hoca 10 numaraya devsirirse (ki devşirme işini aslında çok sevmem) eriksenin hızlısı olma potansiyeli çok yüksek. Benim gözümde süper bir kanat değil ama süper bir 10 numara olabilir
Boyu kanada yakismiyo di mi hocam

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya aptal kız arada bende kalıyor diye gargara şişesine makyaj temizleme suyu koymuş. Ben de gargara sandım dedim bir ferahlayayım. Tükürdüm gerçi hemen. Öyle boğazıma kaçma olmadı yani gargara düşün 5 saniye filan. Çok önemli bişeyse gideyim hemen hastaneye?
Acaba sana karşı bir saldırı mı? Fenerli mi kız?

Skovu alırsak marcaoyla birlikte ortalama gecen bir avrupa macerasında dahi 50 kazanabiliriz seneye ikisinden ve komple kadro kurabiliriz.Boyle de düşünmeliyiz.

makyaj temizleme suyunun icinde aseton ne arasin lan :D
kizlar yuzune dudaklarina goz kapaklarina fln suruyor onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt