Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca gecen ne istemisti
Banega
Imbula
Trezege
Tetteh
Bunlari istiyordu bunlardN ikisi gelir
Kolay kolay vazgecmiyor istedigi adamlardan
Fernando
Banega benaccer
Manyak OS olur (tabi fernando bu 5-6 haftalik periodunu surdururse. Yoksa kisin hemen yollanmali)
Belhanda Bennacer Banega
3 B
Harika Bir 3lu olmaz mi Musoid
Onyekuru Bruma ve Garyden sonra Babel attan inip Esege binmektir At gibi hizli adamlardan esek gibi yavas adama gecistir sacma transferdir.
Bende aynısını düşünüyorum. Fatih hoca boşuna demedi inanmayın diye adam müneccim değil var birşeyler bakalım ama iyi adamlar gelir diye düşünüyorum. Skov ile ilgilendiğimizi bir tek söyleyebilirim. Yani bana mantıklı gelen buşuan medyada adı çıkan bir çok ismin kulüp tarafından bilerek sızdırıldığına inanıyorum.Medyada bunlarla ilgilenirken ismi medyaya yansımamış oyuncular transfer edebiliriz bence (Marcao-Luyindama-Onyekuru-Nagatomo)
Hayırlı olsun diyebilir miyiz?Belhanda Bennacer Banega
3 B
Harika Bir 3lu olmaz mi Musoid
Hayırlı olsun diyebilir miyiz?
![]()
sa hayri profildeki beyfendi kim
Banega Seri tandemi sıkıntı olur. Fiziksel anlamda.Eğer Banega gelecekse 6 numaramız Fernando olursa felaket yaşarız.
Banega zaten temposuz olacak + Fernando ikisini asla ve asla kaldıramayız.
Banega gelecekse 6 numara ciğersiz adam yiyen CDM olmalı.
Zaten stoperlerimizin ayağı temiz olduğundan top çıkarmakta zorlanmayız.
Mesela Banega-Seri güzel tandem olur.
Banega aslında bizim kadro için uygun değil ama sağlam topçu alırsak Fernando'ya veda etmemiz lazım.
Bize hem tempolu hem ayağı temiz bir 8 numara lazım.
Böyle bir oyuncunun adı sanı belli ise zaten alamayız. Min. 15 milyon euro'dan başlar bonservisi.
O yüzden bu FFP belası varken kumar oynayıp o bölgeye bence Marcao gibi scout transferi yapmalıyız.
Bu herifleri almamız gerektiğini düşünüyorum murp. Ne dersin?Su an sattigimiz kimse olmadigi icin anca bonservisi elinde adamlari alabiliriz. 2. opsiyon kiralama bedeli ödemeden alinacak topcular, 3. opsiyon ise Enzo Roco gibi Besiktas'in sözlesmesi devam ederken mevcut kulübünün bedavaya biraktigi topcular. 2 ve 3 kabul edersiniz ki dogru dürüst topcu getirmez su asamada.