Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraflar arasında yapılacak ilk görüşme olumlu geçerse 33 yaşındaki sağ bek Antonio Valencia kısa süre içinde İstanbul'a gelecek. (Yakup Çınar)

Ver kırmızı Ertuğrul

Çok güzel olurdu be. Ama şu Şener hamlesi beni kıllandırıyor, başka adam almayacaklar herhalde o bölgeye.

Bugüne kadar bonservisi elinde olan kimi aldik Merak ediyorum

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bugüne kadar bonservisi elinde olan kimi aldik Merak ediyorum

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
9662__selcukinan.jpg

Bu herifleri almamız gerektiğini düşünüyorum murp. Ne dersin? :unsure:

- Babel: Free
- Jimmy: Free
- Şener: Free
- Bertolacci: Free
- Sturridge: Free
- Emre Çolak: Free
- Szalai: Free
-emre c suudi arabistan'da bile top oynamayi beceremedi yav burada ne isi var? karaktersiz itin teki zaten. fatih hoca asla istemez.
-babel ilk 11 icin degilse okey, milli takimda oynuyor hala bi seviyesi var
-bertolacci zayif kalir bizim lig icin
-szalai ile dalga gecildi devre arasi ama sakat mitrogluna göre daha kaliteli yedek forvettir, iyi öneri. biz as forvet olacak diye tirsiyorduk
-jimmy kanat rotasyonunda 1 sene is görür, sinan'dan iyidir
-sturridge klopptan yedigi idmanla bizim ligde 30 tane atar
-sener ise cöptür

-emre c suudi arabistan'da bile top oynamayi beceremedi yav burada ne isi var? karaktersiz itin teki zaten. fatih hoca asla istemez.
-babel ilk 11 icin degilse okey, milli takimda oynuyor hala bi seviyesi var
-bertolacci zayif kalir bizim lig icin
-szalai ile dalga gecildi devre arasi ama sakat mitrogluna göre daha kaliteli yedek forvettir, iyi öneri. biz as forvet olacak diye tirsiyorduk
-jimmy kanat rotasyonunda 1 sene is görür, sinan'dan iyidir
-sturridge klopptan yedigi idmanla bizim ligde 30 tane atar
-sener ise cöptür
Bertolacci iyi katkı verir bence. Elin değmişken aşağıdaki isimlerii de yorumlar mısın şekerim?

- Nasri
- Susaeta
- Iturraspe
- Subotic
- Mario Suarez

Eğer Sturridge gelirse büyük ihtimal 4-4-2 ye geçeriz ama ekürisi kim olur onu bilmiyorum. Sturridge-Suarez ikilisi zamanında PL'nin içinden geçiyordu.

Antonio Sanabria bence güzel isim.

İhtimal vermiyorum ama umarım bu transfer gerçekleşir.

Beyler biz jimmy hariç kaç tane kanat alacağız? Yabancı hakları 2 forvet tahminen 3 kanat feghouli babel+1 1 kaleci 2 stoper 3 bek naga linnes mariano veya transfer 3 orta saha fernando(transfer) donk belhanda (transfer) bu şekilde 14 yabancı ediyor. Bence iki yabancı bek kullanmalıyız ki bir orta saha daha alabilelim. Ayrıca 2 yabancımız gelecek vaad eden olmalı ki 18 kişilik kadrodaki 12lik sınırda hemen yer bulamayınca sorun yapmasınlar ben donku tribüne gönderip 2sinden birini ihtiyaca göre kullanırım onun dışında sakatlık vsde girerler. 2 yabancı bek kullanacaksak yerli bek almak önemli solda emre var en azından sağa da şener gelirse idare ederler sonuçta iki milli bek daha iyi yerli alamazsın bu bağlamda bakınca belhanda diagne fernando mariano bunlardan kaçını satarsak o kadar yabancı transferi yapabiliyoruz. Bana kalırsa hepsi gitmeli belki belhanda kalabilir fernando da iyi hazırlanacaksa düşünülebilir ama maaşı çok temposuz ve tribüne atabileceğin bir topçu değil.

Antonio Valencia ile ilgili 1 aylık tarih içerisinde her hangi bir bilet kaydı bulunmuyor. Bilginize sunulur.
Teşekkür ederiz Levent abi. Bu yaz olumlu ya da olumsuz haberlerini bekliyoruz. Sana boş yere sallayanlara kulak asma onların çoğu troll. Seni seven ve sana güvenen binlerce cimbomlu var bu forumda, sevenleri üzme :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt