Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega-Belhanda birlikte mi oynar? Yoksa Banega, belhanda'nın yerinde mi oynar?

Yönetimden uçan yok. Sadece Albayrak Trabzon'a uçmuş. Diğerleri de tatil bölgelerine gitmiş. Scout ekibinin gözlemcilerini atın bakayim sistemden hemen.
Abi gözlemcileri ismen bilemeyiz 2 3 tanesi biliniyor ama geneli yabancı ve emre utkucan bunları sosyal medyadan dahi hiç zikretmedi
Kim.nerede bilemeyiz fakat 2 scoutumuz u20dunya kupasını canlı izlemeye gitmiş bu kesin

Geçenler video atılmıştı. Emre utkucan Part 1-2-3 diye. Ordan bakılabilir. Mobildeyim kontrol edemiyorum, bir tane renktas bakıp yazabilir aslında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda şut atamaz. Verdiği paslar bir 10 numara ile alakası yok. Arada sirada bir iki hareket yapıyor oda başarısız. Abicim ben mi bilmiyorum yoksa yaniliyomuyum. Hadi sutu gectim paslari iyi olmayan 10 numara olur mu ya? Lütfen Belhanda gitsin. 10 numara olan sistemler sadece 10 numara pozisyonunda Hagi gibi Sneijder gibi özel adamlar olursa is yapar. Bizde de böyle adam yoksa gerek te yok. Belhanda o kişi olamaz zaten. En güzeli başka sistemlere geçmek. İlla 10 numara li sistem olacak diye bişey yok. Olcaksa da iyi bir 10 numara lazım. Biz niye Belhanda vs. Bukadar zorluyoruz anlamıyorum.

Belhanda şut atamaz. Verdiği paslar bir 10 numara ile alakası yok. Arada sirada bir iki hareket yapıyor oda başarısız. Abicim ben mi bilmiyorum yoksa yaniliyomuyum. Hadi sutu gectim paslari iyi olmayan 10 numara olur mu ya? Lütfen Belhanda gitsin. 10 numara olan sistemler sadece 10 numara pozisyonunda Hagi gibi Sneijder gibi özel adamlar olursa is yapar. Bizde de böyle adam yoksa gerek te yok. Belhanda o kişi olamaz zaten. En güzeli başka sistemlere geçmek. İlla 10 numara li sistem olacak diye bişey yok. Olcaksa da iyi bir 10 numara lazım. Biz niye Belhanda vs. Bukadar zorluyoruz anlamıyorum.

Belhanda no 8 imiş.

10 numarali sistemde oynamiyoruz zaten 4-3-3 oynuyoruz. Sirtinda 10 yaziyor sadece

Radyospor’da @Salimmanav’ın pogramından satır başı;

Babel ve Jimmy Durmaz, Galatasaray’a hayırlı olsun. İsmail Çipe kiralık olarak gönderilecek.

Babel de onyekuru veya Bruma olmayacaksa sonrasında düşünülecek isim olmalıydı. Umarım yüksek ücret vermezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt