Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Banega-Belhanda birlikte mi oynar? Yoksa Banega, belhanda'nın yerinde mi oynar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi gözlemcileri ismen bilemeyiz 2 3 tanesi biliniyor ama geneli yabancı ve emre utkucan bunları sosyal medyadan dahi hiç zikretmediYönetimden uçan yok. Sadece Albayrak Trabzon'a uçmuş. Diğerleri de tatil bölgelerine gitmiş. Scout ekibinin gözlemcilerini atın bakayim sistemden hemen.
Polonyaya gidenlere bakıyorum.Abi gözlemcileri ismen bilemeyiz 2 3 tanesi biliniyor ama geneli yabancı ve emre utkucan bunları sosyal medyadan dahi hiç zikretmedi
Kim.nerede bilemeyiz fakat 2 scoutumuz u20dunya kupasını canlı izlemeye gitmiş bu kesin
Banega-Belhanda birlikte mi oynar? Yoksa Banega, belhanda'nın yerinde mi oynar?
Yönetimden uçan yok. Sadece Albayrak Trabzon'a uçmuş. Diğerleri de tatil bölgelerine gitmiş. Scout ekibinin gözlemcilerini atın bakayim sistemden hemen.
Belhanda şut atamaz. Verdiği paslar bir 10 numara ile alakası yok. Arada sirada bir iki hareket yapıyor oda başarısız. Abicim ben mi bilmiyorum yoksa yaniliyomuyum. Hadi sutu gectim paslari iyi olmayan 10 numara olur mu ya? Lütfen Belhanda gitsin. 10 numara olan sistemler sadece 10 numara pozisyonunda Hagi gibi Sneijder gibi özel adamlar olursa is yapar. Bizde de böyle adam yoksa gerek te yok. Belhanda o kişi olamaz zaten. En güzeli başka sistemlere geçmek. İlla 10 numara li sistem olacak diye bişey yok. Olcaksa da iyi bir 10 numara lazım. Biz niye Belhanda vs. Bukadar zorluyoruz anlamıyorum.
Belhanda şut atamaz. Verdiği paslar bir 10 numara ile alakası yok. Arada sirada bir iki hareket yapıyor oda başarısız. Abicim ben mi bilmiyorum yoksa yaniliyomuyum. Hadi sutu gectim paslari iyi olmayan 10 numara olur mu ya? Lütfen Belhanda gitsin. 10 numara olan sistemler sadece 10 numara pozisyonunda Hagi gibi Sneijder gibi özel adamlar olursa is yapar. Bizde de böyle adam yoksa gerek te yok. Belhanda o kişi olamaz zaten. En güzeli başka sistemlere geçmek. İlla 10 numara li sistem olacak diye bişey yok. Olcaksa da iyi bir 10 numara lazım. Biz niye Belhanda vs. Bukadar zorluyoruz anlamıyorum.
Türkiye dışına çıkmamış.Sukruye baktin mi heis
Belhanda 8 miymisBelhanda no 8 imiş.
Hocam benim anladığım kadarı ile bu adam vasıfsız o zaman10 numarali sistemde oynamiyoruz zaten 4-3-3 oynuyoruz. Sirtinda 10 yaziyor sadece
1 yıl sonra hakkı var.Yabancı sınırı gelirse de hakkı var..oyle bisey yokmus
kim hatırlamıyorum ama birisi gayet ikna edici bicimde acıklamıstı