Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarihin en leş feneri tüm kadroyu dağıtan bjk ve emeklispordan 2 sene son hafta şampiyonluk aldık diye bu belhandayı abartıyorsunuz.. Çok şükür Avrupada maç yapıyoruz da takımımızın gerçek halini görebiliyoruz..Rakipler biraz iyi olaydı görürdüm ben o modern 10 numaranızı..
Fiyat olayı da önemli ayrıca. Bu paralara belhandadan daha iyilerini oynatabiliriz.

Fiyat olayı da önemli ayrıca. Bu paralara belhandadan daha iyilerini oynatabiliriz.
Anlatamiyosun ki işte :) bunun bonservisi yıllık ücreti çok daha iyi kullanılabilirdi. Dursun bu kadroya anlaşma yapan getiren. İyi oldu mu şampiyon olduk iki sene ama ite kaka yani parasına Fatih hocanın uğraşları ile değdi yoksa biz şuan çok başka şeyler konuşuyor olacaktık.

Karakterini bilmem ama futbolcu olarak Belhanda balondur. Avrupa hayali olan her Galatasarayli takımdaki eksikleri görüyor zaten

Anlatamiyosun ki işte :) bunun bonservisi yıllık ücreti çok daha iyi kullanılabilirdi. Dursun bu kadroya anlaşma yapan getiren. İyi oldu mu şampiyon olduk iki sene ama ite kaka yani parasına Fatih hocanın uğraşları ile değdi yoksa biz şuan çok başka şeyler konuşuyor olacaktık.
Çok daha iyilerini alırız o paralara. Öyle bi konuşuyorlar ki sanırsın dünyada ki tek oyun kuran oyuncu belhanda. Hayret ya.

Katılırsiniz katilmazsiniz her görüşe saygım var ancak Muslera, stoperler ve feghouli dışında tüm mevkiler değişmeli onyekuru gelirse onuda saymayin. Durabilir, bitiriciligi ve hızı yeter

belhandayi gectim fernandoda elden cikarilmalidir. temposuz oyuncu kalmamali takimda. son senesi zaten para kazanabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt