Ege Aslan
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2008
- 3.674
- 1.645
- 1.893
Yok forumda Taliscayı ilah yapanlar var da onlara ithafen yazmıştım. Düşünme kabiliyetim yerinde merak etme.Düşünme yeteneğini geliştirmelisin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok forumda Taliscayı ilah yapanlar var da onlara ithafen yazmıştım. Düşünme kabiliyetim yerinde merak etme.Düşünme yeteneğini geliştirmelisin.
herkes öldürür sevdiginiNe bu yaw.
Merak edilecek bi tarafı yok zaten. İyi forumlar.Yok forumda Taliscayı ilah yapanlar var da onlara ithafen yazmıştım. Düşünme kabiliyetim yerinde merak etme.
Fiyat olayı da önemli ayrıca. Bu paralara belhandadan daha iyilerini oynatabiliriz.Tarihin en leş feneri tüm kadroyu dağıtan bjk ve emeklispordan 2 sene son hafta şampiyonluk aldık diye bu belhandayı abartıyorsunuz.. Çok şükür Avrupada maç yapıyoruz da takımımızın gerçek halini görebiliyoruz..Rakipler biraz iyi olaydı görürdüm ben o modern 10 numaranızı..
araplara bir itelesek su apachiyi cok iyi olacakFiyat olayı da önemli ayrıca. Bu paralara belhandadan daha iyilerini oynatabiliriz.
Kesinlikle. Zarar etmeden satalım yeter. Fazlasında gözümüz yok. Hatta bir milyon falan zarar etsek bile olur.araplara bir itelesek su apachiyi cok iyi olacak
Anlatamiyosun ki işteFiyat olayı da önemli ayrıca. Bu paralara belhandadan daha iyilerini oynatabiliriz.
Belhanda inş gitmez de 4. lüğe dönmeyiz
Çok daha iyilerini alırız o paralara. Öyle bi konuşuyorlar ki sanırsın dünyada ki tek oyun kuran oyuncu belhanda. Hayret ya.Anlatamiyosun ki iştebunun bonservisi yıllık ücreti çok daha iyi kullanılabilirdi. Dursun bu kadroya anlaşma yapan getiren. İyi oldu mu şampiyon olduk iki sene ama ite kaka yani parasına Fatih hocanın uğraşları ile değdi yoksa biz şuan çok başka şeyler konuşuyor olacaktık.
Katılırsiniz katilmazsiniz her görüşe saygım var ancak Muslera, stoperler ve feghouli dışında tüm mevkiler değişmeli onyekuru gelirse onuda saymayin
O zaman geçen seneden bir farkı olmaz. Senin düşüncen bilemem ama ben böyle düşünüyorum. 6 oyuncu lazım (onye gelirse kiralık vs. )Öyle bir dünya yok gerçek futbolda oyun değil bu her sene 7-8 adam değiştir
Milli takim kampiBunu kaçırdım. Bu ne ya ciddi mi![]()
O zaman geçen seneden bir farkı olmaz. Senin düşüncen bilemem ama ben böyle düşünüyorum. 6 oyuncu lazım (onye gelirse kiralık vs. )
2011 ve 2 sene once takimin hepsi degisti sampiyon olduk. dogru hamle yaparsan birsey olmaz.Öyle bir dünya yok gerçek futbolda oyun değil bu her sene 7-8 adam değiştir