Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersin Düzen: "Güvenmedğim haberleri paylaşmıyorum. Gecenin bombası Trezeguet. Gizliden gizliye bu transfer için uğraşan Galatasaray, bu transferde mesafe kaydetti." (TRT Spor)

Ersin Düzen: "Galatasaray, Kasımpaşa'dan Trezeguet ile ilgileniyor ve ciddi mesafe katedildi. Oyuncuya yurt dışından da teklifler var ancak Galatasaray ısrarcı. Transferin resmi olarak bitmesi için futbolcu satması gerekiyor." (TRT Spor)

Hergun soruyorum kendime biz neden böyle bir milletiz. Ulan adamlar şike yaptı çıkmış bugün yazı yayinlamislar feto örgütünün karşısında olan tek engel Fenerbahçe kumpasa uğradı ona rağmen şampiyon olduk vs.. Abi insanda utanma olur ya. Ulan feto ne işi var fenerle futbolla a.. Hirsiz gelmiş insanlara dürüstlük dersi veriyor. Adamlar sahada baş edemiyor şike yapıyor yetmiyor ne zaman Galatasaray iyi gitmeye başlıyor hep bir ağızdan başlıyorlar yabanci sınırı. Peki şuan ki çocuklar YouTube ile yetişiyor. Hepsi feneri sikeci bellemis. Çoğu çocuk 1996-2019 arası sırf Galatasaray başarıları ile büyüdü ve haksızlıkları gördü. Bu çocuklar ilerde büyücek suanki fener taraftarında zaten azalacak çok değil 10-15 yıl sonra TV de fenerli yorumcu cikaramayacksiniz. Bunlar mal elleri ile bizi Türkiye'nin Bayern i yapiyolar temeli attılar aziz ile farkında bile değiller. Gülüyorum sadece :)

Ya arkadaşlar, ben 2 senedir bu jimy durmaz (milli maçlarını izlerken) ve Şener e çok küfür ediyordum, adamları alıyoruz sanırım.kaderin bana oyunu bu ve sizleri de yaktım

Hakkınızı helal edin

Ya arkadaşlar, ben 2 senedir bu jimy durmaz (milli maçlarını izlerken) ve Şener e çok küfür ediyordum, adamları alıyoruz sanırım.kaderin bana oyunu bu ve sizleri de yaktım

Hakkınızı helal edin
Bunlar sınırlama için alınan mecburi hamleler hocam. Ucuz ve at kenara beklesin tarzı. Elimizde türk kalmadı

Biz günlerdir yirtiniyoruz. Brahimi banega balotelli. Ben size diyim bunlar daha kim bonservisi elinde ona bile bakmamislardir. Her sene aynı film. Bu sene değişir belki akillandilar dedik ama oros.. tövbesi misali olmuş

Offf gece gece canım sıkıldı. Bunlar Türkiye dışından adam almayı bilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt