Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz günlerdir yirtiniyoruz. Brahimi banega balotelli. Ben size diyim bunlar daha kim bonservisi elinde ona bile bakmamislardir. Her sene aynı film. Bu sene değişir belki akillandilar dedik ama oros.. tövbesi misali olmuş
Renktaşım en son senin kadar karamsar delikanlı bi hakan vardı buralarda.

Hayırlısı

img_3568.jpg

Trezege takim oyunu sifir. Umarim paralari bu hali saha topcusunua gommeyiz. Tamam yetenekli ama şl de degil turkiye kupasinda is gorur

Trezeguet-Belhanda-Feghouli?

Büyük ihtimal zorunlu alma opsiyonuyla kiralamaya çalışırlar.

Şener tamam neyse de jimy nin birkaç maçını izledim, altyapıda ki çocuklara yazık
Bende öyle düşünüyorum da bizim transfer işleri hiç bir zaman iyi olmadı ki. 1996-2000 arası o topçuları bulup getiren adam kimse bir daha öylesi gelmedi bize. 1 senedir forvet yok. Stoper işini çözdüler hak yemiyim ama forvetsiz Avrupa gitti ve şampiyonluk yolunda resmen kanser olduk. Suanki hamleler hiç hosuma gitmedi umarım yalan haberlerdir..

Bu sezon bir sürü boşta kaliteli adam var Bu şans herzaman gelmez. Ffp olan senede ne istersin deseler en büyük dua şuan boşta olan adamlar olurdu. İnşallah bı aptallık etmeyiz. Kapın lan şunlardan bi kaç tane sonra bonservisle almaya uğraşıyoruz

Trezege takim oyunu sifir. Umarim paralari bu hali saha topcusunua gommeyiz. Tamam yetenekli ama şl de degil turkiye kupasinda is gorur

Bruma için de bu yorumları yapıyorsunuz , ama biraz düşünün. Kasımpaşa’da takım oyunu oynayabileceği kim var? İlk yarıda bizim Diagne Paşadayken onu kral yapan kendisiydi.

Bunlar yanlış değerlendirmeler o yüzden.

Treze ile diagneyi kıyaslamayın aslında parayı zaten ona gömmeliydik. Adam teknik diğer anadolu topçuları gibi açık alan topçusu değil. Duran topları iyi ayağı temiz yaşı genç potansiyeli yüksek. Gayet iyi transfer olur.

Renktaşlar Robben'in son durumu nedir?

Gelse fena olmaz mı?

Brahimi Feghouli Robben

Para yok adam satmak zorundasin welbeck bosta balo bosta juan mata bosta ama biz nerde bonservisli oyuncu ona gidiyoruz yahu 6 7 milyom bons vericegine 2 3 imza parasi ver oyuncunun yilligida duser bunun dusunmek cok mu zor hadi beceremedin scoutun onerdigi genc 2 3 milyona adam al getir kizarsam namerdim

Bende öyle düşünüyorum da bizim transfer işleri hiç bir zaman iyi olmadı ki. 1996-2000 arası o topçuları bulup getiren adam kimse bir daha öylesi gelmedi bize. 1 senedir forvet yok. Stoper işini çözdüler hak yemiyim ama forvetsiz Avrupa gitti ve şampiyonluk yolunda resmen kanser olduk. Suanki hamleler hiç hosuma gitmedi umarım yalan haberlerdir..
Enteresan işler oluyor

Sezon başı hazırlık maçlarında bile genç çocuklar girince hareketlendi oyunumuz ama hala onlar için bir hamle yok gibi.

Gerçi kamta belli olur o iş, önyargılı olmayalım şimdilik

Şener’i beğenmemek de saçma. Altyapında öyle potansiyel diye çıkan Yunus’un falan hali ortada , yerli kanat oyuncusu da çok yok. Free Şener’i sınırlama daralacakken istememek ciddi saçmalık olur , kulübende yerli yedeğin yok.

Taşdemir de , Şener de (maaşı uygun olursa) çok mantıklı hamleler bu açıdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt