Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç olcak ki brahimi ye kemiksiz 5 kim verir ? Haberlerde imza parası 4m istiyor demediler mi 4 te yıllık ücret ? E illa pazarlık olur dimi ?
4 yıllık maaş toplam 25 m euro istiyor. Tr=katar o paranın altına hayatta inmez. Takımda belhanda 3.5 feghouli 4 alıyor bu adam bilmiyor mu onları?

Yabancılardan : Nagatomo,Mariano,Diagne,Belhanda,Donk

Yerlilerden : Semih,Ahmet,Ömer,Emre,Sinan,Selçuk,Mugdat,Emre

İle yollar acilen ayrılmalı güzel bir temizlik yapılmalı.

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Ben olsam Brahimi'de almam. Trezeguet'in yuzune bile bakmam. Olsen'in bonservisi 6m ise gider klubune 10m kendisine de 3m verir alırım. 2 sene sonra seni istediğin yere gondericem derim. 2 yıl performans alır sonra da 20m ye satarım. En azından stratejim veya alacağım risk bu olur. Biz ya coplere ya emeklilik primi arayanlara kulubun kapisini acarak Avrupaya acilamayacağız. Anlayın artık bunu.

Bir yandan maaslari düsürmeye calisip, diyer yandan genc oyuncuya 3 milyon maas verirsen baya güzel bir hareket olur. Diye oyuncularin o cocugun maasini gördümü sevincten takla atar herhalde.

Neyse arkadaşlar ben nobetciyim uyumam lazım. Herkese iyi geceler inşallah gelmez trezege.

İyi geceler

D8fZj0vWkAADvCE.jpg

4 yıllık maaş toplam 25 m euro istiyor. Tr=katar o paranın altına hayatta inmez. Takımda belhanda 3.5 feghouli 4 alıyor bu adam bilmiyor mu onları?
4 yıl 3 e inebilir yıllık ta 3.5 denemek lazım. Ben brahimi yi örnek olarak verdim başka adamlarda var trezege den kat be kat iyi neyse iyi geceler

Mauro Icardi, Roma ve Atletico Madrid'in tekliflerini geri çevirdi. Sadece Napoli ve Juventus'a, o da Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için istediği belirtiliyor. (SportMediaset)

Çök @Galatasaray

trezeguet çok dağınık oyuncu,pas tercihleri,oyun görüşü çok iyi değil.

Amrabat'ın belki biraz daha iyisi.

Kasımpaşa'da iş yaptı ama kasımpaşa çok dağınık bir takımdı ve çok fazla boş alan buluyordu.Biz de o boş alanları bulamaz muhtemelen dar alanda amrabat gibi bizi deli eder.

Bize sol kanada özellikle şampiyonlar ligi için babel gibi set oyununa yatkın,topla süratli,gol vuruşu iyi,oyun görüşü çok iyi adam lazım..

Bence biz devre arası Diagne-Trezeguet ikilisini paket şeklinde aldık..
Diagne: 10 milyon euro
Trezeguet: 6 milyon euro ve 3 milyon euro

Talisca, Brezilya Milli Takımı'nda forma giyme hayalini gerçekleştirmek için Avrupa’ya dönmek istiyor. Talisca'nın yüksek maliyetini sponsorlar vasıtasıyla karşılamaya hazır olan Galatasaray, bu transferi kiralık ya da bonservisiyle mutlaka gerçekleştirmeyi hedefliyor. (Fanatik)

D8eqt_JXYAITQB-.jpg

Geliyorrr

Bir yandan maaslari düsürmeye calisip, diyer yandan genc oyuncuya 3 milyon maas verirsen baya güzel bir hareket olur. Diye oyuncularin o cocugun maasini gördümü sevincten takla atar herhalde.

Olsen kadar yetenekli baska adam varsa takımda onunda hakkı verilir. Mesela ömer bayram'a da 3m maas veririm.Soylermisin renktas biz de 3m almayı hakedip de almayan kim var acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt