Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadrodaki yerli oyuncu kalitesini artırmak için yoğun çaba harcayan Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim girdi... Sarı-Kırmızılılar, Empoli'den ayrılan Salih Uçan'ı istiyor.

14 MAÇTA 1 GOL ATTI

Teknik direktör Fatih Terim'in transfer için onay verdiği ve önümüzdeki günlerde temasa geçileceği öğrenildi.

Daha önce Fenerbahçe formasını da giyen 25 yaşındaki futbolcu bu sezon Empoli formasıyla Serie A'da 14 maçta 1 gol atıp 1 asist yaptı.

Dün Empoli'ye veda eden Salih yayınlacağı mesajda, "Beni aileden biri olarak görüp destek oldunuz. Burada geçirdiğim bir yıl boyunca bana yardımcı olan yönetimimize, taraftarımıza, herkese teşekkürler" dedi

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasındaki transferlerinde büyük rol oynayan scout ekibinden teknik ekibe 2 flaş isim önerisi geldi.

Emre Utkucan önderliğindeki scout ekibi yaptığı detaylı çalışmalar sonunda İtalyan ekibi Empoli'de forma giyen 19 yaşındaki merkez orta saha Traore ve 22 yaşındaki ön libero Bennacer'i teknik ekibe önerdi. Teknik heyet genç isimlere onay verdi. Transfer görüşmeleri başlayacak. Empoli'nin küme düşmesiyle birlikte bu iki oyuncunun maliyeti de düştü.

ÇAYLAK SEZONUNDA ÇOK İYİYDİ

Galatasaray'da kiralık sözleşmesi sona eren Badou N'diaye'nin yerine, 19 yaşındaki Traore düşünülüyor. Empoli altyapısından yetişen futbolcu orta sahada oyunun iki yönüne de katkı sağlarken, Serie A'daki çaylak sezonunda 33 maçta forma giydi. 2 bin 299 dakika sahada kalan başarılı oyuncu takımına 2 gol 2 asistlik katkı sağladı. Takımı ile 2022 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi olan Traore de yeni sezonda Avrupa'nın üst liglerinde oynamak istiyor. Bu isteğini hem yönetime hem de menajerine iletmiş durumda.

ALT LİGDE OYNAMAK iSTEMiYOR

Arsenal'in U-23 kadrosunda yer alan ancak A takıma alınmayınca Empoli'ye transfer olan Bennacer, hücuma dönük orta saha rolü ile geçtiğimiz sezon Serie A'da beş asist yaptı. Geçtiğimiz sezon da Bennacer'i almak isteyen G.Saray, oyuncuyu Empoli'ye kaptırmıştı. Geleceği bir hayli parlak olan Cezayirli ön libero, bir alt ligde oynamaya kesinlikle karşı duruyor. Şampiyonlar Ligi'ne gidecek Sarı-Kırmızılılar, piyasa değeri 10 milyon euro olan solak oyuncunun fiyatını aşağı çekmek için uğraşacak

Ryan Babel ve Ozornwafor'a imza attıran Galatasaray,listesindeki bir diğer isim olan Jimmy Durmaz'ınindirim yapmasını bekliyor.

Sarı kırmızılılar, oyuncu rotasyonunda kullanmak için düşündüğü Durmaz'ın taleplerini yüksek buldu. Bonservisi elinde olan ve menajerlerin önerdiği Jimmy Durmaz, yıllık 600 bin euroluk teklifi az buldu. 30 yaşındaki İsveçli oyuncunun menajeri, Galatasaray'dan yıllık 1 milyon euro isterken, aynı şekilde 1 milyon euro da imza parası talebinde bulundu. Durmaz, Fransa'da formasını giydiği Fransa'da Toulouse'dan yıllık 400 bin euro alıyordu.

SÜPER LİG'İ ÇOK İYİ TANIYOR

Bu maliyeti kabul etmeyen sarı kırmızılı yönetim geri adım atmama konusunda kararlı. Yönetim yıllık ücrette istenilen seviyeye gelinmesi halinde Durmaz için makul bir imza parası ödemeye sıcak bakıyor.

Top artık Jimmy Durmaz'da. Oyuncu geçen sezon Toulouse formasıyla ligde 36 maça çıkarken, 4 gol atıp 1 de asist yaptı. Durmaz, Süper Lig'i tanıyan bir isim. Tecrübeli sol kanat, 2012-14 arasında G.Birliği forması giymiş; 65 maçta 11 gol ve 6 asistle oynamıştı. Durmaz, Toulouse'da ağırlıkla sağ kanat ve forvet arkası oynadı

Sezonun flaş ismi Onyekuru’yu yeniden kiralamak isteyen Galatasaray, Everton’a bu kez 2.2 milyon Euro’luk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. İngiliz kulübüyle görüşmenin gelecek hafta gerçekleşmesi bekleniyor.

21 yaşındaki kanat oyuncusunun Galatasaray’da kalmak istemesi, Everton’ın da Türkiye’deki gelişiminden memnun olması sebebiyle, tarafların görüşmesinin olumlu geçeceği tahmin ediliyor

Fanatik

trtspor kadar sallayan olmadi

D8hJil7WkAAQ0uC.jpg

acun mesutu fenere getirme peşinde .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt