Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Ayhan hayvan gibi önemli bir transfer şu an bizim için
Kulübede +2 yabancı demek

10 gün öncesine kadar bu adam 2.5milyondu. Bizim yönetim ve Terim bu konuda sıfır maalesef. Genç yetenek düşmanı. Futbolcudan zerre anlamıyorlar. Profesyonel yardım almazlarsa, ki almazlar, daha çok kaçırırız böyle hayvanı fırsatları.

Muslera
Linnes.. Luyindama.. Marcao.. Nagatomo
Fernando.. Banega
Feghouli.. Belhanda.. Trezeguet
Babel

Fatih
Şener.. Altyapı..Transfer.. Emre
Selçuk.. Donk
Jimmy.. Çolak.. Arda
Vedat

Bence kadro böyle olacak seneye

Kaan şaşırtmadı beni. Ara, ara minimum 2 yıldır bu çocuğun alınması gerektiğinden dem vurdum ama maalesef hamle yapmadık. Uygun maliyetli çııkış bedelini ödeyip, transfer etmek lazımdı ama geçti Bor'un pazarı.

Kaan Ayhan'i artik 20 milyon euro'ya anca alirsin. Burada kulübe falan diyenler var hala. El insaf ya.

Gelmesin abi Kaan filan.

Milli takım kazansın.

Bırakın oradaki yerlileri, burdakiler gitsin hemen.

Bu arada Dorukhan'dan yana ise fena halde yanıldığımı itiraf etmem gerek. :asd: Adı bizimle anıldığında ön yargı ile yaklaşıp alınmaması gerektiğinden dem vurmuştum ama Şenol'un elinde kendini aştı resmen.

10 gün öncesine kadar bu adam 2.5milyondu. Bizim yönetim ve Terim bu konuda sıfır maalesef. Genç yetenek düşmanı. Futbolcudan zerre anlamıyorlar. Profesyonel yardım almazlarsa, ki almazlar, daha çok kaçırırız böyle hayvanı fırsatları.

Bu cocugu Milli Takima alan zaten Fatih Terim. Isterse bedava olsun, neden Türkiye gelmek istemesine okadar eminsin ? Adamin cogu potansiyalli Bundesliga Türkü gibi Türkiye´ye dönme niyeti yok. 3 Milyon yillik bile versen belki gelmez. Velevki geldi, bir iki kere acik alanda hizli anadolu senjilerinden yedigi omuzlardan sonra, burada mezarini hazirlarlar cocugun.

Fatih Terim biraz abartı olmuş bence. Nitekim Milli Takım kadrosuna ilk alan da kendisidir. Milli takıma kazandırılmak amacıyla da çok emek harcamıştır.

Hocamdan beklentim ilk 11de 25 yaş ve altı şuan sadece Marcao ve Luyindama var bunu bu sene en kötü 4-5 yapması.

1 Bennecar
2 Skov Olsen
3 Habib Diallo

Beklentilerim bunlar hadi hayırlısı

Ciddi bi post degil sanirim bu. Fatih terim ve genc yetenek dusmani ayni cumlede gecmesi ben baska bi adam mi taniyorum dedirtti.

Bu cocugu Milli Takima alan zaten Fatih Terim. Isterse bedava olsun, neden Türkiye gelmek istemesine okadar eminsin ? Adamin cogu potansiyalli Bundesliga Türkü gibi Türkiye´ye dönme niyeti yok. 3 Milyon yillik bile versen belki gelmez. Velevki geldi, bir iki kere acik alanda hizli anadolu senjilerinden yedigi omuzlardan sonra, burada mezarini hazirlarlar cocugun.

Niye mezarı hazırlansın yahu? Ozan çok hatalar yaptı. Gömdük mü? Tr'ye gelmek istemesi bizim ikna kabiliyetimize bağlı birazda. Biz geleceğin yıldızlarından anlamıyoruz. Gerekli ortamı sağlamıyoruz.
Biz teklif yaptık mı ki, gelmek istemediğini bilelim? Sen bir teklifini yap, gelmezse kendi bilir. Ama yıllardır kaliteli yerli oyunculara yönelmiyoruz zaten.

20 yasinda olmasina ragmen ikinci ligde en cok sure alan 2.oyuncu, 34 macta 3055 dk oynamis ve bu 34 macin sezon genelinde sadece 5 dk oynamamis. Lille ve bir kac avrupa kulubunun takip ettigi bir oyuncu.

Ciddi bi post degil sanirim bu. Fatih terim ve genc yetenek dusmani ayni cumlede gecmesi ben baska bi adam mi taniyorum dedirtti.

Risk almayı sevmiyor hoca renktaş. Mecbur kalmadığı sürece gençlere yonelmiyor. Takımın yaş ortalaması 30 a dayanmış. Sadece Marcao örneğiyle bu gerçek değişmiyor.

Niye mezarı hazırlansın yahu? Ozan çok hatalar yaptı. Gömdük mü? Tr'ye gelmek istemesi bizim ikna kabiliyetimize bağlı birazda. Biz geleceğin yıldızlarından anlamıyoruz. Gerekli ortamı sağlamıyoruz.
Biz teklif yaptık mı ki, gelmek istemediğini bilelim? Sen bir teklifini yap, gelmezse kendi bilir. Ama yıllardır kaliteli yerli oyunculara yönelmiyoruz zaten.

Almanya´da oynayan gurbetciler dakika basi teklif aliyorlar zaten Türkiye´den. Adamlar iyicene Bundesliga sansini zorlamadan kolay kolay yanasmiyor gelmeye. Gelse de büyük para istiyor, ve oynamak icin mümkünse garanti.

Ozan Kabak 18 yasindaydi, bana kalirsa Kaan´dan da yetenekli. Ama Ozan´in da son hatalarindan sonra taraftar sosyal medya üzerinden Ozan´in üzerine yavastan hallenmeye baslamisti. Klasik bir sekilde, "Genc de olsa Galatasaray seviyesinde bir Oyuncu söyle söyle olamaz", yorumlari baslamisti bile. Stuttgart´a gitmesi o yüzden iyi oldu.

Fatih Terim biraz abartı olmuş bence. Nitekim Milli Takım kadrosuna ilk alan da kendisidir. Milli takıma kazandırılmak amacıyla da çok emek harcamıştır.

Bende bir türlü anlam veremiyorum zaten. Çocuğu milli takıma çağırıyorsun, ama yabancı sınırı kapıdayken bunu Galatasaray'a kazandırmayı niye düşünmezler, anlamıyorum. Yönetim içinde geçerli bu.

Risk almayı sevmiyor hoca renktaş. Mecbur kalmadığı sürece gençlere yonelmiyor. Takımın yaş ortalaması 30 a dayanmış. Sadece Marcao örneğiyle bu gerçek değişmiyor.

Yok renktas sadece marcao degil ozani var semihi var emresi brumasi var. hoca son geldiginden beri zaten dogru durust transfer yapmadi. Ben tam tersi elinde olsa 25 alti tercih edeceginden eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt