Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri brahimi bennacer gibi isimleri 10 gün içinde almazsak Ağustosa kalır bu isimler.. Afrika kupası var ay sonu

48236

Rondon un sözleşmesini uzatmışlar para istiyorlar diye haber çıkmıştı

Bu Darida'ya ne olmuş paso sakatlanmış bu sezon kronik değilse, istesek vermezler mi acaba?

Diagne gibi son dakika cöpü alirsan simdi satilmasini da böyle beklersin oyuncu almak icin, gelde albayraka kizma resmen elimizi kolumuzu baglamis

Umut Bozok düşünülebilir aslında, keşke imkan olsa da alsak. Hem yerli statüsünde, hem Fransızca var (yabancıların çoğuyla rahat anlaşır) hem de Galatasaraylı.

Hoca ve yönetim geçen dönemden yıldan ders almislardir diye umuyorum
Şimdiye isimler görüşmeler netlesmediyse geçmiş olsun
Su saatten sonra kaliteli yerli veya yabancıyi anca kol gibi paralarla alırsın temmuz sonuna doğru

Yapacağımiz şey belhanda ve diagne yi en üst fiyata satıp banega yi talisca tarzı yıldız seviyesinde 10 numara ve forvet almak onun dışında ne yaparsak yapalim çok zor bir sene bizi bekler bu sene çok kötü oynamamıza rağmen şampiyon olduk ilk yarı başakşehir 2. yarı beşiktaş bizden oyun olarak çok daha iyidi objektif olursak şansımız iki takımda 1 yarı çok kötüydü şampiyonlar ligi zaten fiyasko şimdi sen bu kadroya güvenip 2 3 alternetif 2 3 te kalitesi tartışmalı muric v.b adam alırsan geriye gidersin iyice zaten seneye bizi şampiyon yapmamak için her şeyi yapacaklar bizde çanak tutarız bu duruma o yüzden ne yapıp edip şampiyonlar ligi seviyesinde yıldız 3 oyuncu lazim belhanda feghouli felan bile ki ligde ezip geçen isimler şampiyonlar liginde sırıtabiliyor bunlar yapılmazsa seneye geçmez ben söyleyeyim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt