Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedat yerli statüsünde oynayabiliyorsa ve yedek santrafor olarak düşünülüyorsa makul bir fiyata kabulümdür. Yerli statüsünde değilse zaten hiç gerek yok.

Boşuna heyecan yapıyorsunuz arkadaş... :) Gazetecilerin elinde haber yok şimdi herkesi her yere yazacaklar. Yabancı basında dahil buna.

Yahu bu işin kralı Ajax bile gençlerin arasına Blind gibi Tadic gibi tecrübeli oyuncular yerleştiriyor. Biz neden yapmayalım ki ?
1) Senin ekonomin ile Ajax'ın arasında şu an dağlar kadar fark var
2)Blind ve Tadic yaş ve tempo olarak Mata ile alakaları yok.
3) En önemlisi ise adamların yaş ortalaması 24. Tadicin arkasında De Jong, Van de Beek oynuyor.Kanat beklerinin yaşları da malumun.

Oyuncu satmadan birilerini alırsak ummadığımız oyuncularımızı çok ucuz fiyatlara elden çıkarmak zorunda kalabiliriz.

Artık Mata'ya yıllık 4-5 milyon verecek düzeyde de değiliz.Takımın maaş yükünü azaltmaya çalışırken Mata'yı almak da bir garip zaten.Görürüz bakalım Mata'ya kimler talip olacak.Planı programı olan underdog takımların hiçbirinin Mata'ya sulanacağını sanmıyorum
Yahu adamların ihtiyacı olmaz mesela Liverpool Mata'yı alacağına verir 100 mil.€ bonservis Dybala&Fekir gibi adamları alır gelir söylediğin gibi ilerde de satma şansları olur. Mesela Leverkusen buna ihtiyaç duymaz çünkü ellerinde J.Brandt var değil mi ?

Bizim ne Mata kalitesinde bir adamı alabilecek bonservis gücümüz var ne de o seviyeye çıkacak orta sahaları kolay kolay alabilecek planlamamız yok. Haydi genç oyuncu o seviyeye çıkabilecek diye git Dani Olmo 'ya talip ol kaç mil.€ bonservis istiyor senden ? git Güney Amerika 'dan E. Palacios gibi gençlere talip ol bakalım nasıl bir bonservis bedeli çıkıyor karşına

Kusura bakma reis sen Liverpool-Psg gibi ekonomik olarak refaha ulaşamadığın sürece Leverkusen-Napoli gibi sistemli bir takıma sahip olmadığın sürece serbest durumdaki Mata'ya burun kıvıracak halde değilsin

Ulan De Bruyne gelse geçen sene çok maç kaçırdı diye laf edecek adamlar var forumda anasını satayım o dev aynasından kendinize bakmayı bırakın artısını eksisini düşünün bir

Mata yerine deniz turucu alıyoruz hem genç hem kol gibi bonservis vererek hadi iyisiniz

Biz maaş bütçesini düşürelim dedikçe birileri Mata vs diye uçmaya devam ediyor.
Olur da CL'ye gidemezsen BJK gibi bırak menemeni, domates ekmegi bile zor bulursun. Hayali gelirlerle iş yapılmaz. Bize Marcao tarzı parasal olarak geri dönüşü olabilecek, genç, yetenekli, maaşı düşük adamlar lazım.
Mata, Herrera, Brahimi vs bunlar PL'nin baklava altısında bile oynayabilecek kadar iyi oyuncular ama sen liginin futbol seviyesiyle bunları ikna edemezsin. Burada da para devreye girer. Feghouli'nin 3.8m kemiksiz aldığı yerde onlar da en az 4-4.5M maaş + bir o kadar da imza parası ister. O yüzden konu kilit.
Belhanda ve Diagne satılırsa zaten gereken kişiler alınacaktır. Hocanın listesi hazır. Bunu kendisi de söylüyor zaten. İş paraya bakıyor yani...

Yahu adamların ihtiyacı olmaz mesela Liverpool Mata'yı alacağına verir 100 mil.€ bonservis Dybala&Fekir gibi adamları alır gelir söylediğin gibi ilerde de satma şansları olur. Mesela Leverkusen buna ihtiyaç duymaz çünkü ellerinde J.Brandt var değil mi ?

Bizim ne Mata kalitesinde bir adamı alabilecek bonservis gücümüz var ne de o seviyeye çıkacak orta sahaları kolay kolay alabilecek planlamamız yok. Haydi genç oyuncu o seviyeye çıkabilecek diye git Dani Olmo 'ya talip ol kaç mil.€ bonservis istiyor senden ? git Güney Amerika 'dan E. Palacios gibi gençlere talip ol bakalım nasıl bir bonservis bedeli çıkıyor karşına

Kusura bakma reis sen Liverpool-Psg gibi ekonomik olarak refaha ulaşamadığın sürece Leverkusen-Napoli gibi sistemli bir takıma sahip olmadığın sürece serbest durumdaki Mata'ya burun kıvıracak halde değilsin

Hadi koy önüne de Mata'yı oynat hocam.Ekonomiyi falan geçtim.Ya takımımız yaşlı. Temposuzuz.Ortasahadan adam da satmıyoruz.Belhanda Fernando kalıyor.Deneyelim bakalım.

3) En önemlisi ise adamların yaş ortalaması 24. Tadicin arkasında De Jong, Van de Beek oynuyor.Kanat beklerinin yaşları da malumun.
Bence şu şekilde oynarsak yaş ortalamamızı gayet düşürürüz. :)

İsmail Çipe
Linnes Lyundama Marcao Emre T.
Celil Belhanda
Feghouli Atalay Yunus
Diagne

Bu yaş olayına çok takıldık. Önemli olan saha içerisindeki varlığı.
Bu arada zaten Mata olayı yalandır da çok fazla heyecan yapmanın, sinirlenmenin de anlamı yok

Banega, Mata gibi oyuncuları kalite olarak kimsenin sorguladığı yok fakat ffp'den yırtmanın tek yolu satabileceğin oyunculara yatırım yapmaktan geçiyor. İsmine 4 milyon euro verdiğimiz oyuncuları görmek istemiyorum şahsen.

Hoca hem Belhandayi ve Fernandoyu tutmayi istiyorsa, yeni 8 numara transferine allah yardimci olsun. SL de gene nalmik toplariz.

Bazı arkadaşları anlamak imkansız. sattığın kadar al olayını unutmayalım. ayrıca elimizde satıp para edecek iki oyuncu var belhandanın kalacağını düşünürsek diagne satılsa bile 10-13 arası anca gider kalır geriye 8 milyon. genç yetenekli oyuncuları nasıl alabiliriz acaba bu takıma 8 milyon bütçen varken ndiyaye yerine bir adam ,diagne yerine bir forvet lazımken. mata keşke gelse ayrıca yaşına takılanlar 21 yaşındaki yetenkleri alsanda cl de iyi performans göstermesi o yaşta o tecrübede çok zor, iyi performans gösterecek olanların fiyatıda 15-20 milyon dan başlar. matayı alırsın oynatırsın yedeği olarak ucuz yollu scouting transferi yaparsın yedeklersin genç transfer böyle olur.

Banega, Mata gibi oyuncuları kalite olarak kimsenin sorguladığı yok fakat ffp'den yırtmanın tek yolu satabileceğin oyunculara yatırım yapmaktan geçiyor. İsmine 4 milyon euro verdiğimiz oyuncuları görmek istemiyorum şahsen.
Derdim bu hocam.Fikret Ormanın Ünal Aysalın hataları gözümüzün önünde.Hala akıllanmıyoruz.Başarıya endeksli kadro yapıyoruz.Başaramazlarsa patlıyoruz.Bu klüp iflasın eşiğinden zor kurtuldu ama birdaha kurtulma şansı yok çünkü tüm kozlarımızı oynadık

Yahu lafı niye ardınla dinliyorsun zorla ?
Ben Ajax bizden müthiş ekonomik olarak rahat mı dedim ? adamların kadro değeri 420 mil.€ bizim ki 89 mil.€ bu adamlar bile tecrübeli oyuncuları takımın içine yerleştirmesini biliyor yoksa o adamlar bilmiyor mu Blind yerine 18 yaşında bir genci koyup oynatmayı ?

Blind 29 Tadic 30 yaşında Mata da 1 ay önce 31 yaşına girdi, yaş olarak alakaları yok demişsin ya sayıları bilmiyorsun ya da inat ediyorsun

Ben sana tüm takımı +30 adamlar ile mi dolduralım diyorum ? biz de Marcao & Luyindama gibi gençler ile bir takım kuralım diyorum ama Mata gibi kaliteli adama yüz çevirmek mantıklı değil bunu söylüyorum sana

Bence şu şekilde oynarsak yaş ortalamamızı gayet düşürürüz. :)

İsmail Çipe
Linnes Lyundama Marcao Emre T.
Celil Belhanda
Feghouli Atalay Yunus
Diagne

Bu yaş olayına çok takıldık. Önemli olan saha içerisindeki varlığı.
Bu arada zaten Mata olayı yalandır da çok fazla heyecan yapmanın, sinirlenmenin de anlamı yok
Hocamız eforlu futbol oynayan takım istiyor.Bu bahsi geçen futbolcularla bu imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt