Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda kaldı diyelim o zaman Fernando yollanıp oraya portekiz milli takımındaki Danilo pereira gibi bi ön libero alınmalı.

Ama ben mevcut kadronun şundan farklı olabileceğini düşünmüyorum

—————— Muslera

Mariano—luyindama—-marcao—Naga

- ——————- Donk

————- Belhanda———fernando/emre

———-Feghouli. Diagne Onye/babel
yani yine ne oynayacağımız belli olmayacak diyorsun?

İyi ve genç adamın olursa Avrupalılarada serbest kalma bedelinin üstünde bir tutarla okutabiliyorsun. Malumun ilamı Ozan Kabak ve her ne kadar oyuncumuz olmasa da Onyekuru. Öbür türlü araplar alsın diye transfer sezonu bitiriyoruz.Genç ve başarılı olanları ise elini öpene istediğin fiyattan satıyorsun
Alt yapıdan o yetenekte genç çıkartabilirsen eyvallah onu oynat. Ancak O kalitede bir genç almaya kalkarsan o paraları verirsin muhtemelen. Şansımıza Marcao bulduk. Yine aynı şekilde oyuncu bulacaklarsa ona da varım. Mata'yı da çok istediğimden değil ama gelecekse de karalar bağlamak yanlış olur. Her daim piyasası olan adı sanı belli olan bir oyuncu ki Premier Lig den geliyor olması da ayrı bir artı olay. Slimani gibi falan olacağını düşünmüyorum.

Belhanda kaldığı sürece adam falan alamayız diagnenin parasına zaten en fazla 1 forvet 1 de vasat orta saha alınır..Daha tonla eksik var şu an piyasada geçen hiçbir isme inanmıyorum babel gibi bonservissizler hariç hepsi hikaye...Kimin satılacağı bile belli değil işin kötüsü para edecek doğru dürüst oyuncumuz yok stoperler satılmaz bekler liberolar yaşlı feghouli vazgeçilmez geriye diagne -belhanda kalıyor bir tek..

yani yine ne oynayacağımız belli olmayacak diyorsun?
Aynen öyle. Yine ızdırap dolu deplasman maçları bizi bekliyor. Haberlere göre Terim belhandanın kalmadını istiyor veya teklifler az. Diagneye zaten ortada teklif yokmuş millet bi de uçuyor 15-17 falan diye. Fernando mariano falan da bu saatten sonra o maaşları bırakıp gitmezler bana göre

Belhanda kaldı diyelim o zaman Fernando yollanıp oraya portekiz milli takımındaki Danilo pereira gibi bi ön libero alınmalı.

Ama ben mevcut kadronun şundan farklı olabileceğini düşünmüyorum

—————— Muslera

Mariano—luyindama—-marcao—Naga

- ——————- Donk

————- Belhanda———fernando/emre

———-Feghouli. Diagne Onye/babel
Hayaller baska ama bu kadro devam.edecek bencede.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim anlamadigim Mariano - Linnes hattindan Sener ve Linnes hattina gecip ne yapmayi planliyoruz? Net guc kaybi, Mariano kisir oyun yapimizin isleyen nadir unsurlarindandi onu da kaybedince artik stoperler kendi arasinda paslasir tum mac boyunca.
Bir yabancı hakkı + bonservis + maaş yükünde 2milyon euroya yakın azalma + gençleşme
Oy çokluğuyla kabul edilmesi gereken bir değişim.

Geçen sezon UEFA Kupasında Benfica'ya elendiğimiz oyunumuzdan ne değişti? Benfica'ya evimizde 2-1 yenildiğimiz kadrodan farklı hangi oyuncular değişti? Hiç biri. Dolayısıyla bu oyunculardan ve sistemden, Şampiyonlar Liginde guruplardan çıkmayı beklemek hayal olur. Daigne ve Mitroglou yerine 2 sağlam forvet ve orta sahada Belhanda, Ndiaye ve Fernando'nun yerine 3 adam gibi orta saha. Bu 5 oyuncunun değişmesi şart.

Fernando Belhanda

Feghouli Mata Brahimi

(Transfer)

Bence gayet güzel kağıt üstünde :)

Orta saha 3lüsünde 30+ yaşta bir kişi olmalı bu da bence mata veya banega olabilir biri belhanda olacak galiba 8 numarada bir de genç iki yönlü oynayan birini almalıyız

Fernando Belhanda

Feghouli Mata Brahimi

(Transfer)

Bence gayet güzel kağıt üstünde :)
Kağıt üstünde işte reis. Bu kadro tempolu takımlara karşı çok zorlanır. Bekler yaşlı ortasahada fernando hareketsiz feg brahimi defansa fazla yardım etmeyi sevmiyor. Statik bir takım olur

Serdar Ali Çelikler: 'Diagne Galatasaray'dan gitti...'

Serdar Ali Çelikler, Life+ TV'deki Kırmızı Çizgi programında Galatasaray'ın transfer gündemine dair dikkat çekici yorumlarda bulundu. Çelikler, 'Şener Özbayraklı geldiğine göre demek ki Mariano gitti. Diagne gitti ama nereye gittiği belli değil. D'Avila'ya verdiler o da satacak bir yere. Galatasaray yine menajer William D'Avila ile çalışacak. Ayrıca Ever Banega çok iyi futbolcu, Hakan Çalhanoğlu ise maliyet olarak yüksek gelmiş. Galatasaray şu an 8-9 ve 10 numara bakıyor.' dedi.

Mata'nın geçen sene yaptıkları. Video'yu 11-12 asisti iç edilmiş. Özellikle Lukaku çok gol kaçırmış. Bu adam burada çok il yapar. Çok gol attırır.

Salavat zinciri kuralım :) 100.000 salavat çekelim belki gelir

UEFA, Galatasaray'ın transfer kotasını belirledi. Galatasaray, En fazla 75 Milyon € harcayabilecek.

Sattığın oyuncu kadar oyuncu alma konusunda ise Galatasaray'a bu sezon ekstra 2 oyuncu alabilme hakkı verilecek.

UEFA, Fenerbahçe Konusunda transfer kotasının 60 milyon € olduğunu ve Fenerbahçe'nin de sattığın kadar oyuncu alma cezasının olduğunu açıkladı.

(BiP Spor)

Bu doğru mu? Yani maliyete bakmaksızın sat-al'a girmeyen 2 oyuncu alabiliyor muyuz?
Bu ne lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt