Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba Salomón Rondón ve Danny Welbek ne durumda ? ikisini de STSL'ye gelmeye ikna etmek çok zor olurdu ama ikisi de ayrı ayrı çok iş yapacak adamlar. Welbeck hızı ve deliciliği ile Rondon ise hedef forvet rolünde çok işimizi görürdü

Belhanda ve Ndiaye out

Mata ve Trezeguet in

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando
Feghouli Mata Trezeguet Onyekuru
Babel

Atalay halen ayni fizikte, iskelet gibi. Ozan 1 senenin icinde hayvan gibi olu sonra 11m euro kazandirdi.

Yunus ve Atalay simdiden coktan fizikli olmasi gerekirdi, ikiside bize gore degil.

Yunusu 3-4m euroyu satip onumuze bakalim

Atalayda da gidebilir, 0 gelisim.

Tamam da ortada bir şey yokken yapılmadıki bu, kendisi söyledi açtırmazsan şerefsizsin vs ibarelerle.

Ki @Refik Y. AKKÜLAH ' a mı ne demişti.
Bana dedi ki forumdan beni ihraç ettirmezsen şerefsizsin dedi. Ciddi ciddi söyledi bunu.

Ben de anket açtım. Forumda neredeyse herkes ankete katıldı. Galiba %65 civarında ihraç sonucu çıktı.

Ever Banega inş doğrudur ya şöyle bir orta sahaya hasretiz

Aytaç kara bu formayı giyerse kendimi aşarım.. şakadır bu ya dimi ☺️ Bırakın Galatasaray’ı 3 . Ligde oynayacak kalibresi yok o adamın.

Yanlız Salih Uçan rotasyon için en uygun adam. Diğer konuşulan abuk subuk futbolculardan 2 gömlek daha kaliteli. Ben her ne olursa olsun Emre Mor’un alınmasından yanayım. Tam falakalık ama olsun. Denemeye değer bence.

Yanlız Salih Uçan rotasyon için en uygun adam. Diğer konuşulan abuk subuk futbolculardan 2 gömlek daha kaliteli. Ben her ne olursa olsun Emre Mor’un alınmasından yanayım. Tam falakalık ama olsun. Denemeye değer bence.

emre mor kafasina futbolu verirse, sag kanatta kimse durduramaz.

Yedek kadro olarak:

Fatih

Sener - Ertugrul - Ahmet - Emre T

Mehmet - Taylan

Babel - Salih - Transfer

Vedat

@Enes Dalmış nasil ustad
Yani reis iyi de ben Fatih 'i Galatasaray'a yakıştırmam özellikle de o Final maçında yaptıklarından sonra Altay Bayındır bizim için daha iyidir
Ahmet'in de takımda kalacağını çok zannetmiyorum

Onun haricinde iyi reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt