- 22 Ağustos 2010
- 32.858
- 37.674
- 3.033
Ya ciddi ciddi bunlar Trezeguet'i alacaklar.
Bayrampaşa halı sahadan arif'i de alalim Ronaldinho gibi çalım atıyormus.
Bayrampaşa halı sahadan arif'i de alalim Ronaldinho gibi çalım atıyormus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz zaten transferin basindeki insanlar yetersiz olursa. Biz nezaman transfer dönemi acilir acilmaz bir kac transfer bildirecegiz? Biz cidden transfer görüsmeleri nezaman basliyoruz da hep son güne kaliyor? Lig bitime bir kac ay önce basla almak istedin oyuncularla ve külüpleri ile görüsme ve transferi erken bitir ama yok hersey son güne kalmasa heycan olmuyor bizim yönetim icin.Bizde düzelir diye umut ediyoruz her dönem ama yok abi.Olmuyor ve olmayacak
agir cop
"İspanyol kulübü Real Betis, bu yaz transfer döneminde Fas Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Younes Belhanda'yı kadrosuna katmak için Al Hilal ve Al Ittihad ile mücadele ediyor." @hsetzlernews
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizde ki paranın ceyreğini bulamaz
Zaten bu gidişle en fazla 3 4 sene daha alırlar.Mevcut kadroya gerekli takviyeler yapılmazsa bizi Avrupa'ya almasinlsr parayı alalım kafi.
#TransferGündemi Galatasaray, Babel , Şener ve Ozonfafor transferlerini bitirdi..
Gündemdeki isimler ise Vedat Muriç ve Trezeguet..
( beINSPORT canlı )
Ortasaha için 1 tane bile isim geçmiyor. Hoca memnun mu nedir anlamadım ortasahadan ya da biz hiç anlamıyoruz bu işten#TransferGündemi Galatasaray, Babel , Şener ve Ozonfafor transferlerini bitirdi..
Gündemdeki isimler ise Vedat Muriç ve Trezeguet..
( beINSPORT canlı )
Ligde beğendiği orta saha yoktur hocanın. Yurtdışı piyasasıyla da pek alakamız yok zaten. Trezege aşağı vedat yukarıOrtasaha için 1 tane bile isim geçmiyor. Hoca memnun mu nedir anlamadım ortasahadan ya da biz hiç anlamıyoruz bu işten