Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olması gereken bu ama gündemde babel,şener,muriç,trezeguet var inşallah uydurma haberdir bunların hepsi
onyekuru yerine babel gelirse güçlenmiş olmayız hızlı kanat akınlarını çok ararız.
feghouliye yedek olarak emre mor mutlaka kiralanmalı..
ortasaha merkez komple değişmeli,forvet hattı gibi..
nagatomo bu seneyi boş geçti yerine uygun koşullarda transfer yapılırsa gidebilir..
devre arasında diagne,mitroglu transferleri inşallah olmaz marcao,luyindama iyi diyodum yanılmadım,şimdi babel,trezeguet,muriç gibi isimler inşallah gelmez diyorum...
lineup.png

Yaz transfer dönemine girerken 20-23 yaş arası Djenepo-N.Ampomah-M.Simon filan beklerken şimdi 32 yaşında Babel 30 yaşında Bolasie filan isimleri geçiyor

İnşallah transfer döneminin başında uydurma haberlerdir bunlar inşallah Djenepo-N.Ampomah gibi genç potansiyelli isimler ile görüşüyoruzdur

Zımba gibi şutlar çeken adamlar lazım daha bu takıma. Feghouli dışında şuttan anlayan adam yok takımda.
Ya onu bırak hocam.Frikik kullanacak 1 adam yok.Ligdeki hocalar biraz kafasını kullansa kale önünde her tehlikeli Galatasaray atağında düşürün oyuncuyu talimatı verir.Yedekteki Selçuk hariç frikik tehditi oluşturacak 1 oyuncumuz yok.

Arkadaslar Babel in mutlaka takıma katkısı olur, Jimmy de aynı şekilde bunlar üst seviye Liglerde takımlarının as oyuncuları.
Sıkıntı Vedat Trezege lerin isimlerinin geçmesi.

Basında çıkan bir çok habere inanmıyorum hoca zaten planımız belli demişti gidip 30 yaşlarında adamla dolduracaklarını düşünmüyorum bi babel konusunda iş bitmiştir o da hem kanat hem forvet üstüne bonservis olmayınca mantıklı hale geliyor geçen sene ki onyekuru ve devre arasındaki marcao, luyindama gibi sürpriz transferler görebiliriz basında bi anda çıkıp bittiğini öğrenmiştik gene aynı olabilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Medya neredeyse lig bittiginden beri ayni isimleri haberlerinde dolastiriyor duruyor ben bundan cok memnunum bence yine devre arasinda yapilan scout transferleri yapilacaktir bir sekilde eger 1 2 oyuncu satilirsa yıldız bir forvet veya bir oyuncuda bekliyorum.

Iyi aksamlar arkadaslar beklentiniz cok yuksek hepniz o gitsin bu gelsin su yaslandi bu ihtiyar bir kadronun 7 8/oyuncusunu degistirmek icin ya dursub gibi parayi basican yada parca parca degistireceksin eminimki fatih hocam yakin gelecektr cl basari beklemiyordur

Forumca takmisiz cl yahu dediginiz adamlari bile alsak bi kura gelir ki bu senr basit grup zor duser butun yatirim bosa gider sanki porto benfica gibi hersene gruptan cikiyoruz muamelesi yapiliyor

Gercekci hedef en az iki sene daha lokal basari olursa avrupa liginde basari yurt icinde kralligini kur ffp dn kurtul mali durumunu duzelt sonra bas gaza

Ben cl maclarini zerre onemsemiyorum 4 5 puan alsak yeter ligi alalim yeterlidir

Banega, Mata gibi menajer önerilerini bilmem ama 3 tane opsiyonlu kiralık scout transferi bekliyorum. Oyuncu satamadığımız için transferler gecikecek muhtemelen. Uzun bir transfer dönemi olduğu için klüpler de en iyi teklifi bekleyip geciktiriyorlar.

Ali Naci, Evren, Rodop dışındakiler pek bilgi alamıyor. Diğer haberciler tamamen sallamosyon yapıyor.

Mata gelirse Sneijder etkisi yapar mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transfer icin cok erken. bonservisi elinde olan taliplisi az olan oyuncular haric tabiki. Kuvvetle muhtemel ingiltere pazarini bekleyecegiz. İngiliz kuluplerinin kadrolarinda dusunmedigi firsat isimleri kollayacagiz.

Veli Yiğit’den ses yok mu.En azından kaliteli isimler sallıyor geceleri huzurlu yatıyoruz.Uyuşturucu gibi herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt